- Moderatör
- Reaksiyon puanı
- 19,255
Hemen düzenliyorum.Hocam ilk fotoğraftaki araba evo 7 değil, Evo 8 o araba.

Hemen düzenliyorum.Hocam ilk fotoğraftaki araba evo 7 değil, Evo 8 o araba.
Rica ederimHemen düzenliyorum.Teşekkür ederim.
Ford Mustang'de olur.
Oluyr 2jz takan bile varLancer e 4G63T swap olurmu ?
400 500 bin diyorlar herkesin altında olması çok zorEkli dosyayı görüntüle 109570
Ne Avrupalı, ne Amerikalı var bir hayalimiz inşallah yollarda görürüz herkesin altında bir tane olur.
GTR nismo ile yerli ve içi gösterilmeyen sedan arabanın birleştirilmiş hali değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 109570
Ne Avrupalı, ne Amerikalı var bir hayalimiz inşallah yollarda görürüz herkesin altında bir tane olur.
İtalyan tasarımı japonla birleşmiş güzel ollmuş ama ilk etapta üretilmeyecekGTR nismo ile yerli ve içi gösterilmeyen sedan arabanın birleştirilmiş hali değil mi?
Öyle ama böyle modifiye hali olacaksa az benzese bile yeter.GTR nismo ile yerli ve içi gösterilmeyen sedan arabanın birleştirilmiş hali değil mi?
tam bana göre motor yağ eksiltince 444 ile kullanır rahat ederim o ülkenin birinde polis otosu mtv'den muaf olsa keşke.Volvo S90 yeterli benim için, gemi gibi araba. Çok seviyorum.![]()
Hem şık, hem dayanıklı. Haklısınız.tam bana göre motor yağ eksiltince 444 ile kullanır rahat ederim o ülkenin birinde polis otosu mtv'den muaf olsa keşke.
Hem şık, hem dayanıklı. Haklısınız.
MaseratiVar bir hayalimiz....
Ekli dosyayı görüntüle 109343
Jaguar değil mi?Maserati
yanlış yazmışım 2 yi 2-Pagani Huayra BC1-Hennessey Venom GT 2-Hennessey Venom GTEkli dosyayı görüntüle 109593Ekli dosyayı görüntüle 109594
onu görünce aklıma bu geldi![]()
Lada Samara olsa güzel olur.
o şaka videosu sökülmüş o Putin'nin arabası da Lada ve vaz modeline bakma Samara sağlam.onu görünce aklıma bu geldi![]()
Gerçek olmayacak kadar güzel...1-Hennessey Venom GT 2-Hennessey Venom GTEkli dosyayı görüntüle 109593Ekli dosyayı görüntüle 109594
Benim hayalim senin hayalini dövdü beğenide şeker kız :dVar bir hayalimiz....
Ekli dosyayı görüntüle 109343