• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hayalimdeki Bilgisayar

EFI Shell

Rektör
Emektar
Herkese merhaba. Bugün sizlere hayalimdeki bilgisayarı paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
Buyrun:
Screenshot_20200109-205919_Chrome.jpg
Screenshot_20200109-205921_Chrome.jpg

Hayal değil mi niye en iyileri değil? Dizsene şöyle 3950X+2080 Ti :D
Bende dediğini sandım fakat gerçektende orta seviye bir sistem :(
Gözüm tok benim. Bu sistem şu anda olsa çok sevinirdim. Yeterki UEFI Class 3 BIOS kullanabiliyim ve güçlü güncel sistemim olsun. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayal değil mi niye en iyileri değil? Dizsene şöyle 3950X+2080 Ti :D
Bende bu PC olsa başka bir şey istemem. Olsa dünyalar benim olur. Bu PC benim işimi tam görecek şekilde. Ama senin dediğinde mantıklı :)

Yanlış anlama ama Hayalinde bile fakirsin :D ehuehuehehuhe

Hayal olduktan sonra herşeyi geçtimde 16 Gb ram nedir kardeş. 32 yapsaydın inanırdım.
Sen bu sistemi almak istiyorsun dolayı yoldan fikrimizi soruyorsun. Yani düşünüyorsun belki birimiz der ki bu adam zengin hadi gece uyurken evini basalım filan.

Yok kardeş bizde öyle bir şey yok. Biz yapmayız öyle birşey. Ama özelden ne kadar paran olduğunu ve evinin adresini isterim PM`den.

Bu sistem nasıl?
Screenshot_20200109-212646_Chrome.jpg
Screenshot_20200109-212655_Chrome.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

M.2 eklemeliydim. Yanlışlıkla seçmişim.

???? Benim sadece hayal:)
Şuanki laptop cs'de bile zorluyor:)
Sende gel bana katıl iyi para kaldıracağız. Buluştuğumuz yere Gelirken O dediğin CS`dende Bıçak seti + Jilet yelek + Duman bombası + Flash bomb +sessiz tabanca filan götür. İşi sağlama alalım. Adam taramalı silahla filan çıkar karşımıza yoksa.

Sende gel bana katıl iyi para kaldıracağız. Buluştuğumuz yere Gelirken O dediğin CS`dende Bıçak seti + Jilet yelek + Duman bombası + Flash bomb +sessiz tabanca filan götür. İşi sağlama alalım. Adam taramalı silahla filan çıkar karşımıza yoksa.
Siz ikiniz ben tek. Five-Seven ile başımın çaresine bakarım ben.

Bak dedim ben size adamın sağlam parası var. Düelloya tek çıkıyor hemde. Ben işimi sağlama alıcam Kim benim görüşüme ne tenekeyle geliyor gelsin Gidip War thunder`den Tanklarımın birini götürüp geliyorum bekleyin.

Benim Hayalim:)

IMG_20200109_223126.jpg

Çok cömert bir ülkeyiz, 50K pc alınca devleti de düşünüp ona da bi 2070'li sistem parası veriyoruz!! (!)

Sherman Firefly tankımı götürdüm. Gittim kaportacı Namık dayının yanına Zırh yelek paketlerini taktırdım ne olur ne olmaz diye. İnsafsız Namık dayıya sesleniyorum. Dayı o yelek paketini 5 dakikaya taktın bee neden bir ton para istedin benden yaa. Gelen defa İbrahim ustanın yanına gitcem. Hem yolda gelirken arka taraftan İki yelekte yolda düştü. Yolun yarısında durdum koşa koşa 200 metre geri gittim aldım Palet yeleği getirdim kendim Tel yardımıyla tutturdum. Tutturduğum paletin üstüne Kuş mıçsa düşürür hani o derece sağlam.

Neyse panpalar Toplanın arabanın içine. Şu arkadaşın İP adresinden evinin yerini tespit ettim. Haydi haydi haydi haydi Toplanın gidiyoruz.

Sherman Firefly Azəri.png

Hayalimdeki sistem biraz ucuz olmuş ama :) Masaüstü hayalimPDF YAZDIR - Google Chrome 10.01.2020 16_35_38.pngPDF YAZDIR - Google Chrome 10.01.2020 16_35_54.png

Dizüstü hayalim
PDF YAZDIR - Google Chrome 10.01.2020 16_37_36.png

CS`den Silah ekipman filan alıp getirmesini istediğim eleman 1 gün oldu seni bekliyorum tankın içinde. Mazot da pahalı anlarsın işte gün boyu çalışır vaziyyetde kalmış tank.
Demek isterim ki eğer sırf havalı görüneyim diye CS`nin ismini çekiyorsan bulaşma bana. Seninde İP adresini aratıyorum şimdi. Düşündüm de iki kişinin evini Tankla bassam bişey olmaz. 2 kat fazla para :) ehe ehe