Bende dediğini sandım fakat gerçektende orta seviye bir sistemHayal değil mi niye en iyileri değil? Dizsene şöyle 3950X+2080 Ti![]()
Hayal değil mi niye en iyileri değil? Dizsene şöyle 3950X+2080 Ti![]()
Gözüm tok benim. Bu sistem şu anda olsa çok sevinirdim. Yeterki UEFI Class 3 BIOS kullanabiliyim ve güçlü güncel sistemim olsun.Bende dediğini sandım fakat gerçektende orta seviye bir sistem![]()
Bende bu PC olsa başka bir şey istemem. Olsa dünyalar benim olur. Bu PC benim işimi tam görecek şekilde. Ama senin dediğinde mantıklıHayal değil mi niye en iyileri değil? Dizsene şöyle 3950X+2080 Ti![]()
Bu sistem nasıl?
Ekli dosyayı görüntüle 84995
Ekli dosyayı görüntüle 84996
Mesaj otomatik birleştirildi:
M.2 eklemeliydim. Yanlışlıkla seçmişim.
Hayal olduğuna inandım şimdi. 32 gb Ram varmış.
Yaa demek öyle. Bunuda almak istiyormuş. Adamda paraya bak sen.Az bile, o anakart 128 gb ram destekler. Zaten TRX40 anakartlar 8 slotlu![]()
Yaa demek öyle. Bunuda almak istiyormuş. Adamda paraya bak sen.
Eeee yollasana adres filan bekleme moduna geri döndüm ben.
Aynı ben. CS:GO'da 40 FPS civarı. O da değil genelde hatta her zaman oyun kendi kendine kasıyor sonra anında geçiyor.???? Benim sadece hayal
Şuanki laptop cs'de bile zorluyor![]()
Sende gel bana katıl iyi para kaldıracağız. Buluştuğumuz yere Gelirken O dediğin CS`dende Bıçak seti + Jilet yelek + Duman bombası + Flash bomb +sessiz tabanca filan götür. İşi sağlama alalım. Adam taramalı silahla filan çıkar karşımıza yoksa.???? Benim sadece hayal
Şuanki laptop cs'de bile zorluyor![]()
Siz ikiniz ben tek. Five-Seven ile başımın çaresine bakarım ben.Sende gel bana katıl iyi para kaldıracağız. Buluştuğumuz yere Gelirken O dediğin CS`dende Bıçak seti + Jilet yelek + Duman bombası + Flash bomb +sessiz tabanca filan götür. İşi sağlama alalım. Adam taramalı silahla filan çıkar karşımıza yoksa.
şuan üzüldüm sanaHerkese merhaba. Bugün sizlere hayalimdeki bilgisayarı paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
Buyrun:
Ekli dosyayı görüntüle 84993
Ekli dosyayı görüntüle 84994

Usta birazdan savaş alanına dönecek bura. Sen çekil kenaraThreadripper da oyunun oynanmaz ya. Al bir 3950X yola devam![]()