Öncelikle herkese selamlar,hayalim askeri pilot olabilmek ve bunun için gereken şeylerin %90'ını biliyorum. Ancak ne kadar zor da olsa en azından keşke deneseydim diye bir pişmanlık yaşamak istemiyorum ve bu yüzden HHO'ya girmek istiyorum hadi diyelim ki girdim hazırlık ve 4 yıllık eğitimi bitirdim. Pilotaja alınabilmek için yapılan sağlık kontrolünden kaldım bu sefer yer subayı olmam gerekecek ve ben masabaşı veya hiçbir aksiyonu olmayan bir işte çalışamam bünyem buna uygun değil. Bu yüzden diyelim ki yer subayı oldum o zaman da eğer sağlıktan pilot olmaya uygun olmadığım için elenirsem ve ÖKK'ya uygunsam oraya giderim yani en azından orayı denerim. Ancak orası da olmazsa okuduğum bölümde yüksek lisans yapıp yurt dışında ateşelik veya Nato'da çalışmak için uğraşırım. Diyelim ki o da olmadı o zaman ne yapacağım arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun. HKK'nın sitesinden yer subaylığı için olan bölümlere de baktım. Ancak yeterli derecede bilgi edinmesi. Bende size sormak istedim. Yani eğer şartlar illa yer subayı olmamı gerektirirse hava kuvvetlerinde piyade subay olmak nasıldır? Ne iş yapar? Veya hava kuvvetlerindeki hangi yer subayları operasyonlara gider? Bide sanırsam hava kuvvetlerinde bir konu varmış pilotlar ve diğerleri diye bu doğru mu? Okuduğunuz için teşekkürler ve yardımlarınızı bekliyorum.