Hatların desteklediği 3g'yi kullanan telefonlar?

fatihdasbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir akıllı telefon almayı düşünüyorum ama hatların desteklediği 3g görüşmesine uygun olmasını istiyorum, incelemelerde bu durumlardan çok bahsedilmiyor, bana önerebileceğiniz telefonlar hangileri olabilir, fiyatla ilgili bir sınırım yok, yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Öyle bir telefon arıyorsan Nokia Modellerini incele. Androidlerde Proğramsız 3g görüşme yapabilen yok gibi.

onr2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir akıllı telefon almayı düşünüyorum ama hatların desteklediği 3g görüşmesine uygun olmasını istiyorum, incelemelerde bu durumlardan çok bahsedilmiyor, bana önerebileceğiniz telefonlar hangileri olabilir, fiyatla ilgili bir sınırım yok, yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
3g görüşmesinden kastınız şebeke üzerinden görüntülü görüşme ise Nexus (yenisi destekliyor olabilir) haricinde samsung ve LG nin hemen hemen tüm modeli dediğiniz destekler. Yinede almadan önce bir özelliklerine bakınız.
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy i9070 S Advance (yeni model)

fatihdasbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim aklımdakilerde açıkcası bunlardı zaten, ama bu yeni modeli hiç araştırmadım, böyle bir program yokmu sonradan kurabileceğimiz...

Reaksiyon puanı
10,327
bu htc'nin yeni one modellerinde görüntülü görüşme var diye yazıyor, fakat, bazı forumlarda htc'nin türkiyedeki 3g'yi desteklemediğini, dolayısıyla htc modellerinin hiç biriyle görüntülü görüşme yapılamadığını yazıyorlar. bu doğru mu sahiden acaba?

bu konuda kesin bir bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim. bu soruyu birkaç yerde daha sormuş olmama rağmen bi türlü kesin cevap bulamadım.