"Hata" İlgili cn alan adıyla uyuşmuyor

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Samsung C3353 , İlgili cn alan adıyla uyuşmuyor hatasını almaktayım. Sorunun çözümünü bilen varmı ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bu sorun kardeşimin Samsung telefonunda iki hafta önce başladı ve hem internette çok aramama rağmen hem de Turkcell müşteri hizmetleriyle iletişime geçmemize rağmen çözüm bulmadı. En son konuşmamızda internet ayarlarını yenilememizi ve sim kartı çıkarıp takmamızı söylediler. İnternet ayarlarını sildikten sonra geri otomatik kuramadım (mesaj atıp ayarları istedim gelmedi, sonrasında müşteri hizmetleri ben gönderiyorum dedi o da olmadı) ve bu yüzden manuel girdim ayarları, bu da çözüm olmadı ama istersen bir de sen ayarları yeniden yüklemeyi dene.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben Bir operatörün Teknik birim çalışanıyım sorunun çözümünü ben bilmiyorum :)

ama şundan eminim cihazla ilgili bir ayar. Googlede de arattm ama belirgin birşey bulamadm.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bu problemi Facebook'ta yaşıyorsunuz değil mi?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayır tüm sitelerde vermekte bi tüm ayarlrı silip tekrar manuel deniycem düzelirse yazarım tekrar

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sorunu Çözdüm , Operatörüne göre yönlendirmeye çalışabilirim. Ayarlar - Bağlantılar -Tarayıcı veya Tarayıcı(İnternet) - Ayarlar - İnternet Profilleri içindeki tüm ayarları silip baştan ayar yaparsan düzelmektedir.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İnternet ayarlarını sıfırlamayı denemiştik. Ayarları manuel girmiştik ama işe yaramamıştı.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
diger operatorlerin yapisini tam bilmiyorm aveada 2 ayar vardir biri gprs wap digeri internet ben internet ayari yaptm. klasik bilgisayarlarin kullandigi proxy adresi olmaksizin kullanildigi sadece apn ye internet yazilmasiyla yapilir. tcellde boylebir ayrim gormedm , vfoneyide bilemiyorm ama avea kullaniyorsan yardm edebilirm

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Teşekkürler, tcell olduğundan galiba siz yardımcı olamayacaksınız. :flowers:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avea internet ayarlarınıda denemiştm ne yazk ki çözüm olmadı , formatlamayı deneyip sonıucu paylaşabilirmisiniz

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tam olarak şikayetiniz nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayn .ya sorun bende var vodefondandayim facede yaşiyorum bu sorunu 2 gündür bilen varmi sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler sorun su ayarlar > Sıfırla > o akdar :D sora sorun cozuluyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben buldum telefonunuzdan *2767*3588# yada *2767*3855# yapın bu sayı telefona format atıyor ve bütün ayarlar oluyor

irfan çınar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung C3353 , İlgili cn alan adıyla uyuşmuyor hatasını almaktayım. Sorunun çözümünü bilen varmı ?
O telefonu Aynısından bende de var onunla manuel olarak internete girdim ama ilgili CN anda uyuş uyarı YouTube gibi alanlarda gördüm