Nazmi Doruk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 64
Evet yine :/ ben kusura bakmayın gün geçmiyor ki bir hata ile karşılaşmıyayım Acer Nitro 5 An515-44 kullanıyorum çok güzel bir gaming notebook çok soğuk çalışıyor ve çok rahat kullanımı ama 2de bir size sorun çıkartabiliyor daha alalı 1 ay hatta belkide 3 hafta oldu ama 2 hata ile karşılaştım neyse çok boş yaptım.
NitroSense hiç bir şekilde açılmıyor ne tuşuna bastığıda nede çalıştırdan çalıştırdğımda yüklenme ekranı bile gelmiyor sorunun çözümünü bilen varmı ağlamak istiyorum o duruma geldim artık internette SADECE 1 kaynak bulabildim onun dediğide cmd'den bi komut gircen düzelcek diyor okadar onu yaptım Hata verdi "Unable to rebuild performance counter setting from system backup store, Error Code İs 5" diye bir hata aldım
(Not: Kurulumu ben yapmadım aldığımda teknosada kurulumu yapılmıştı.)
NitroSense hiç bir şekilde açılmıyor ne tuşuna bastığıda nede çalıştırdan çalıştırdğımda yüklenme ekranı bile gelmiyor sorunun çözümünü bilen varmı ağlamak istiyorum o duruma geldim artık internette SADECE 1 kaynak bulabildim onun dediğide cmd'den bi komut gircen düzelcek diyor okadar onu yaptım Hata verdi "Unable to rebuild performance counter setting from system backup store, Error Code İs 5" diye bir hata aldım
(Not: Kurulumu ben yapmadım aldığımda teknosada kurulumu yapılmıştı.)