Hata! Google Chrome Kilitlendi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sorun Win8'de olabilir. Win7 kullaniyorum ,firefox ve explorer'le hic bir sorunum yok suan.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Chromium un portable sürümünü kullanın,farkı görün.:biggrin::clover:

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar Chrome'yi sildim yeniden kurdum düzeldi :)
Yanlız sorunu neden olduğunu buldum program ekle-kaldır'a V9 başlangıç diye bişey eklenmiş
onuda sildim hiç bi problem yok şimdi düzgün çalışıyor :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu chrome ile başım dertten kurtulamadı gitti benim. şimdi de sayfaları açmıyor. tıkladığım bazı sayfalarda Hata diye uyarı veriyor, yenile desem de kar etmiyor. :P:P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
lanet ettim artık. 2 gündür 30-40 kere kaldırıp kurmuşumdur.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
UHYXzrF.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Flash player, shockwave player falan güncellemesi yaptın mı hocam?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Flash player, shockwave player falan güncellemesi yaptın mı hocam?
komple kaldırıp baştan kurdum ama yine değişen bir şey yok. tek çare format kaldı herhalde. hiç bu kadar uzun zamandır da format atmadığım olmamıştı. bu kadar şeyi baştan yüklemek çok fena uğraştıracak. chrome'dan başka bir şeyde de sorun yok kötü tarafı. :P

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
komple kaldırıp baştan kurdum ama yine değişen bir şey yok. tek çare format kaldı herhalde. hiç bu kadar uzun zamandır da format atmadığım olmamıştı. bu kadar şeyi baştan yüklemek çok fena uğraştıracak. chrome'dan başka bir şeyde de sorun yok kötü tarafı. :P
Kaldırıp kurduğunda da hata verdiğine göre chromeluk bir sorun yok. Ben flash veya diğer etkenlerden etkilendiğini düşünüyorum. Bir ara virüs falan diyordun ne oldu tarattın mı makinayı :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kaldırıp kurduğunda da hata verdiğine göre chromeluk bir sorun yok. Ben flash veya diğer etkenlerden etkilendiğini düşünüyorum. Bir ara virüs falan diyordun ne oldu tarattın mı makinayı :)
kaldırıp kurduğumda hata vermedi. daha sağlam olsun diye güncelleme yerine kaldırıp kurmuştum. ne virüs çıktı ne çakışan dosya, ne de chrome'un bu hatanın düzeltilmesi için tarif ettiği, default klasörünün yerinin değiştirilmesi falan. 3 gündür denemediğim nane kalmadı.mesela haberturk.com'a kesinlikle giremiyorum. aynı şekilde DH'de ki bazı konulara da.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kesin flash sorunu o zaman. :D
sanmıyorum:( sizin kullandığınız normal chrome bende zaten çalışmıyor. Murat hocanın tavsiye ettiği Google Chrome Canary çalışıyor sadece. o da 3 gün önceye kadar sorunsuzken birden patladı işte.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Kardes, uyumluluk modunda "tik" varmi? Herhangi birinde?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
medium.jpg

Şu resimdeki gibi chrome exe sonuna -incognito yazdıktan sonra giriş yap bakalım ne değişiyor. Bu ayar tarayıcıyı otomatik olarak gizli sekme halinde başlatıyor.

[video=youtube;ntsbb53UV_0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ntsbb53UV_0[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadasin yolladigi resimde gösteriyor. Programa sag tikla, özelliklere gir, compatibility'de..
baktım orada tik yok. tik koyunca chrome açılıyor ama kenarlar şeffafr değil ve hiç bir siteye girmiyor [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] uzantıyı değiştirmem izin vermiyor :S
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION]şimdi yapabildim. oradan da sayfaları açmıyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hocam söyle yap olmazsa. Chrome'u kaldir güzelce. Sonra: C:\Users\YOUR_USERNAME\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default directory'den "Preferences" dosyasini sil. Chrom'u tekrar yükle ve dene. InsAllah olur. Ayarlardan sistemin gizledigi dosyalari acman lazim ama.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben bunu ön sayfada söylediğimde bana gülmüştün. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=312196]conviction[/MENTION] bak unutmuşum. normal chrome'un da derdi başkaydı. konuyu açma sebebim olan hatayı veriyor :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Vay kerata, ne güzel cözdük sandim sorunu chrome'un yaptigina bak.. Suan aklima gelen tek bir care daha var: Chrome'u tekrar kaldir. Ccleaner'i indir, temizlet ve chrome'u tekrar kur. http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Ayarlarini standart'da birak, birseyi isaretlemene gerek yok. Dedigim dosya'yi bulabildinmi bu arada?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Vay kerata, ne güzel cözdük sandim sorunu chrome'un yaptigina bak.. Suan aklima gelen tek bir care daha var: Chrome'u tekrar kaldir. Ccleaner'i indir, temizlet ve chrome'u tekrar kur. http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Ayarlarini standart'da birak, birseyi isaretlemene gerek yok. Dedigim dosya'yi bulabildinmi bu arada?
tamam bunu deneyeyim. olmazsa format artık. :) o dosyayı buldum ama chrome'u zaten Revo Uninstaller ile kaldırdığım için pc de ilişkili ne var ne yoksa kaldırıyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Abi, pireye kizip yorgan yakilir mi? Yükle FF'u kafani dinle :D:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Abi, pireye kizip yorgan yakilir mi? Yükle FF'u kafani dinle :D:D
6 ay öncesine kadar FF kullanıyordum. hep Chrome'u eleştiriyordum. sonunda hızına boyun eğdim. müptelası oldum. :)hdd ile ssd arasındaki fark gibi :)