D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Sorun Win8'de olabilir. Win7 kullaniyorum ,firefox ve explorer'le hic bir sorunum yok suan.
Chromium un portable sürümünü kullanın,farkı görün.:biggrin::clover:
ne gibi farklılıkları var? nereden indirebiliriz?
komple kaldırıp baştan kurdum ama yine değişen bir şey yok. tek çare format kaldı herhalde. hiç bu kadar uzun zamandır da format atmadığım olmamıştı. bu kadar şeyi baştan yüklemek çok fena uğraştıracak. chrome'dan başka bir şeyde de sorun yok kötü tarafı.Flash player, shockwave player falan güncellemesi yaptın mı hocam?
Kaldırıp kurduğunda da hata verdiğine göre chromeluk bir sorun yok. Ben flash veya diğer etkenlerden etkilendiğini düşünüyorum. Bir ara virüs falan diyordun ne oldu tarattın mı makinayıkomple kaldırıp baştan kurdum ama yine değişen bir şey yok. tek çare format kaldı herhalde. hiç bu kadar uzun zamandır da format atmadığım olmamıştı. bu kadar şeyi baştan yüklemek çok fena uğraştıracak. chrome'dan başka bir şeyde de sorun yok kötü tarafı.![]()
kaldırıp kurduğumda hata vermedi. daha sağlam olsun diye güncelleme yerine kaldırıp kurmuştum. ne virüs çıktı ne çakışan dosya, ne de chrome'un bu hatanın düzeltilmesi için tarif ettiği, default klasörünün yerinin değiştirilmesi falan. 3 gündür denemediğim nane kalmadı.mesela haberturk.com'a kesinlikle giremiyorum. aynı şekilde DH'de ki bazı konulara da.Kaldırıp kurduğunda da hata verdiğine göre chromeluk bir sorun yok. Ben flash veya diğer etkenlerden etkilendiğini düşünüyorum. Bir ara virüs falan diyordun ne oldu tarattın mı makinayı![]()
sanmıyorumKesin flash sorunu o zaman.![]()
nereden ulaşabilirim o menüye. kontrol edeyim?[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Kardes, uyumluluk modunda "tik" varmi? Herhangi birinde?
Arkadasin yolladigi resimde gösteriyor. Programa sag tikla, özelliklere gir, compatibility'de..nereden ulaşabilirim o menüye. kontrol edeyim?
baktım orada tik yok. tik koyunca chrome açılıyor ama kenarlar şeffafr değil ve hiç bir siteye girmiyor [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] uzantıyı değiştirmem izin vermiyor :SArkadasin yolladigi resimde gösteriyor. Programa sag tikla, özelliklere gir, compatibility'de..
Ha gayret, ya olacak ya olacakok deniyorum
Ha gayret, ya olacak ya olacak![]()
Hadi hayirli olsunolduuuuu![]()
Rica ederimçok teşekkür ederim
tamam bunu deneyeyim. olmazsa format artık.Vay kerata, ne güzel cözdük sandim sorunu chrome'un yaptigina bak.. Suan aklima gelen tek bir care daha var: Chrome'u tekrar kaldir. Ccleaner'i indir, temizlet ve chrome'u tekrar kur. http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Ayarlarini standart'da birak, birseyi isaretlemene gerek yok. Dedigim dosya'yi bulabildinmi bu arada?
6 ay öncesine kadar FF kullanıyordum. hep Chrome'u eleştiriyordum. sonunda hızına boyun eğdim. müptelası oldum.[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Abi, pireye kizip yorgan yakilir mi? Yükle FF'u kafani dinle![]()