Hasarlı SD Kart

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar daha demin telefonumu açtığımda bir bildirim geldi. "Hasarlı SD Kart,onarmak istermisiniz?onarırsanız tüm veriler kaybolacak"dedi ve sonra baktım ki albüm de bazı vidyolar ve fotolar eksik bu nedir ve ne yapmalıyım? Teşekkürler...

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş o karttan artık hayır gelmez eğer kurtarabiliyorsan dosyaları filan bilgisayarına yedekle daha sonra kartı biçimlendir.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Media go ile yapabilir miyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yedeklerden hepsini yedekleyemiyo SD Kart bağlantısını mı kesiyim?

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biçimlendirdikten sonra SD Card Recovery diye bir program var arkadaşım denemiş silinen bazı dosyaları getiriyomuş dene istersen.

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arada bir kartın yedeğini almak iyi olur bende 8gb kartın hepsi doluydu hepsi gitti bunun yüzünden bilgisayara her takıp çıkardığımda böyle oluyordu

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayara çıkarıp takarken acele etmemek gerekiyor hatta çıkartırken sağ alt köşedeki simgelerden çıkartma daha iyi oluyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
en sağlamı kartı zırt pırt pcye takmamak telin usb kablo ile bağla daha güvenli ben ch@t527'yi öyle kullanıyorum eğer benim sandisk 16gb karta öyle bişey desin o pcyi parça pinçik ederdim.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Biçimlendirdikten sonra SD Card Recovery diye bir program var arkadaşım denemiş silinen bazı dosyaları getiriyomuş dene istersen.
Denicem saol :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonu hiç yedeklemeden biçiblendirdim bazı şeyler eksik olsada artık sorun yok herkese teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum çakma iphone 5 sd kart kendinden takılı arkası açılmadığından çıkaramıyorum biçimlendiriyorum yine olmuyo ne yapmalıyım?