Serhatyrdmc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar; yaklaşık 1 ay önce iomega 1 Tb harici disk aldım,bilgisayara takıp format attıktan sonra önbellekten kendi programını yükledim,program üstünden şifreledikten sonra yaklaşık 3 hafta sorunsuz kullandım ancak 1 haftadır harici diski bigisayara taktığımda program üzerindeki parola sorma ekranı çıkmıyor, haliyle parola giremediğimden dolayı harici diskin içindeki verilerde açılmıyor.(yalnız harici diskin önbelleği gözüküyor)
Şöyle bir durumda var; harici diski başka bilgisayarda denediğimde parola sorma ekranı çıkıyor ve parolayı girince harici diskin içindeki verileri görebiliyorum ( ayrıca arkadaşımın iomega 500 mb harici diskini kendi bilgisayarımda denediğimde gene açılmıyor.)
Bu parola ekranının çıkmaması neden kaynaklanıyor? ,fikir yürütebilirseniz memnun olurum,şimdiden herkese teşekkürler.
Şöyle bir durumda var; harici diski başka bilgisayarda denediğimde parola sorma ekranı çıkıyor ve parolayı girince harici diskin içindeki verileri görebiliyorum ( ayrıca arkadaşımın iomega 500 mb harici diskini kendi bilgisayarımda denediğimde gene açılmıyor.)
Bu parola ekranının çıkmaması neden kaynaklanıyor? ,fikir yürütebilirseniz memnun olurum,şimdiden herkese teşekkürler.