Hareketli sahnelerde titreme var neden olabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xCode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Hareketli sahnelerde titreme var. Özellikle maçlarda bariz belli oluyor, top titreyerek gidiyor.
marka model: Samsung 55NU8000
tv daha yeni, dün geldi. Değişim mi isteyeyim sizce?

Kennedyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Dostum Özellikte Olabilir Sorunda En İyisi Gidip Sana Satan Kişiye Sorman

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Dostum Özellikte Olabilir Sorunda En İyisi Gidip Sana Satan Kişiye Sorman
Teknosadan aldım. Bugün onları aradım Samsung servisine yönlendirdiler onlarda gün içerisinde beni arayıp tv'ye uzaktan bağlanacaklarını söylediler.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Alıntılamıştım ya hani... :)
Ama düzenleyeyim senin hatırına.

grezimonk

Profesör
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
270
Hareketli sahnelerde titreme var. Özellikle maçlarda bariz belli oluyor, top titreyerek gidiyor.
marka model: Samsung 55NU8000
tv daha yeni, dün geldi. Değişim mi isteyeyim sizce?
ayarları gözden geçir bir seçenek onu engelliyordu... maç için spor modunda izle daha iyi görüntü alırsın...
Memnun Edici

Televizyonu yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Öncelikle belirtmem gerekir ki , genel özellikleri oldukça başarılı. Menü geçişlerinde sıkıntı yaşamıyorsunuz, görüntü parlaklığı gün ışığında da , karanlıktada kesinlikle tatminkar. Kablolu tv kullanıcısıyım kanal geçişleri , eski Lg televizyonumun uydu kanal geçişleri ile benzer sürede gerçekleştiriyor. Çok fazla anlamasam da hoparlörler gayet yeterli ve temiz bir ses sunuyor. Genel olarak oldukça tatminkar. Ancak bazı ufak sıkıntıları var; Örneğin alt yazılı bir şey izlerken özellikle karanlık sahnelerde alt yazı geldiği anda ekranın genelinde parlama oluyor, yada ara sıra çok da hızlı olmayan hareketli sahnelerde iz oluşuyor. Kumandasına gelirsek ; rakipleri karşısında ki en önemli avantajı sesle komut, ancak komutları ingilizce vermeniz gerekiyor, Türkçe desteği yok. Bu yüzden oldukça basit çok az tuşu olan neredeyse özelliği olmayan bir kumandaya dönüşüyor. Ancak bunlara rağmen en başında dediğim gibi oldukça tatminkar

özgür şahin

---- Mesajlar birleştirildi ----

izle...

Son düzenleme: