Harddiskten Gelen Sinir Bozucu Ses

Proctives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Laptop açılırken ilk başta gelen harddisk sesi,pc açıldıktan sonra belli aralıklarla (dakikada bir) gelmeye devam ediyor. Çok sinir bozucu. HDD Regenerator ve HD Tune gibi programlarla tarattırdım fakat herhangi bir sorun bulmadı. 750 GB'lık D sürücümü de bazen görmüyor. Yeniden başlatıyorum o zaman görüyor. Uyku moduna aldıktan sonra PC yi açıyorum ses geliyor yeniden. Bilgisayarı kapatıp açıktan sonra düzeliyor. Sorun ne olabilir acaba? Yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
HD Tune PRO 5.60 yazılımı ile health kısmının fotoğrafını atar mısınız ?

Proctives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopu hiç açmadım yaklaşık 2 senedir. İçindekilere bir şey olmaz değil mi? :biggrin:

Proctives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikle bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra açtığım zaman oluyor. 30 sn aralıklarla ilk başta açılıyormuş gibi ses geliyor diskten.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Sistemin yüklediğin işletim sisteminin uyku modu ile uyumlu olmayabilir bende uyku moduna geçiyor bir süre sonra mavi ekrana benzer bir şey görünüyor tavsiyem harddiski formatlaman ve şuanki işletim sisteminin bi altını yüklemen.

Proctives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 kullanıyorum. Yükseltme yaptım,daha önce W 8.1 vardı. Ama aynı şekilde oluyordu onda da... Harddisk dolu,onları aktaracak bir şey bulursam temiz format atarım tekrar W 10.