Harddiskimden Her Komutta Ses Geliyor!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xloer00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xloer00

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Lol, Pubg ye girer girmez harddiskten direk sanki diski çiziyormuş gibi ses geliyor. Ayrıca bu durum solidworks u kullanırkende her komut verdiğimde cızz ses yapıp geciyor. Normal kullanımda sorun yok. Bilgisayar laptop.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,592
Mekanik disklerin çalışma şekli bu şekilde. Bad sector taraması yapın sonuçlar iyiyse sonuç yoktur.

xloer00

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Mekanik disklerin çalışma şekli bu şekilde. Bad sector taraması yapın sonuçlar iyiyse sonuç yoktur.
Hangi programı önenirsiniz. Hdd reganator premium istiyor. bundan dolayı taramayı az yapıyor. Hd tune ile yaptım full yeşil cıktı ama içim rahat değil doğru sonuç vermediği hakkında

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,592
HD Tune taraması sonucu kötü bir şey çıkmadıysa çok yüksek ihtimalle bir şey yoktur. Dediğim gibi mekanik diskler bu şekilde çalışır, diskte işlem yapıldığı sürece ses olacaktır korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

xloer00

Asistan
Reaksiyon puanı
20
HD Tune taraması sonucu kötü bir şey çıkmadıysa çok yüksek ihtimalle bir şey yoktur. Dediğim gibi mekanik diskler bu şekilde çalışır, diskte işlem yapıldığı sürece ses olacaktır korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkürler yardımınız için.İyi günler