Harddiski görüyor ama verilere erişemiyorum

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkdaşlar hardiskimi pcye bağladıgımda pcden gördüğünde gelen ses geliyor ama dosyaları göremiyorum hardiskin ışığıda yanıyor sorun nedir?

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım - sağ tık - disk yönetimi ile bulabilirsiniz. Buradan da diski bulunca içindekileri görebilirsiniz.
Not 1 : bu işlemi yaparken bilgisayarın mümkün olduğunca kasmamasına dikkat edin ve bu işlem biraz uzun sürebilir o yüzden iptal etmeyin.
Not 2 : dosyalarınızı yedekleyip hdd yi biçimlendirmenizi tavsiye ederim.

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bilgisayarım - sağ tık - disk yönetimi ile bulabilirsiniz. Buradan da diski bulunca içindekileri görebilirsiniz.
Not 1 : bu işlemi yaparken bilgisayarın mümkün olduğunca kasmamasına dikkat edin ve bu işlem biraz uzun sürebilir o yüzden iptal etmeyin.
Not 2 : dosyalarınızı yedekleyip hdd yi biçimlendirmenizi tavsiye ederim.

tamamdır girdim dediğin yere ama diski biçimlenndir seçeneği yok sadece
resimde gördüğün gibi

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tamamdır girdim dediğin yere ama diski biçimlenndir seçeneği yok sadece
resimde gördüğün gibi
Makine burda hdd yi tanımış şimdi normal şekilde hdd ye girer gibi gir ama burayi kapatma alta at. Normal şekilde gir ve dosyalarini yedekleyip normal hdd biçimlendirir gibi biçimlendir. Bicimlendirdikten sonra makinenin usb driverlarını kontrol et veya tekrar yükle. Yükledikten sonra hdd yi tak sorun düzelecektir

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
kjOlvm.png
[/URL][/IMG]

kardeşim gördüğün gibi yönette tamam görünüyor ama bilgisayarıma tıklayınca üstüne tıklayıp açaçağım pencere yok

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

kardeşim gördüğün gibi yönette tamam görünüyor ama bilgisayarıma tıklayınca üstüne tıklayıp açaçağım pencere yok

Disk yönetiminde diskin üzerine Sağ tıklayıp sürücü harfi değiştir diyin ardından yeni bir harf ekleyin.

ibrhmkzr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diski düşürmüşsen veya herhangi bir darbe görmüşse diskten ümidini kes kardeşim 2 hard diskim yalan oldu bu yüzden