Alper5454
Öğrenci
Acer A515-51G-51Ry Intel Core İ5-8250U 1.6Ghz 4Gb 1Tb Geforce Mx150 15.6" Notebook Fiyatı ve Özellikleri
Hangi oyunu kaç fps'de oynarım.
Hangi oyunu kaç fps'de oynarım.
peki sen hangi oyunları oynuyorsun ona göre yorum yapalım (=Bilgisayar alındı.
Oyun performansı bekleme derken, beklentiye göre değişir bence o.
Far Cry 5'i Ultra ayarlarda oynamak istemiyorum tabiki.
Herkesin bir bütçesi var herkes ikinci laptop almak istemez oyun performansı bekleme diyen arkadaş neye dayanarak dedi mx150 laptoplarda orta seviyenin en iyi ekran kartı masaüstü sistemlerde gt 1030'un laptop versiyonu ayrıca testlerde gtx 950'den daha iyi performans göstermiştir..
ve evet tekrarlıyorum... GT 1030'a denk bir ekran kartı ve 4GB ram ile FAZLA bir oyun performansı beklemeyin. Günümüz oyunlarını hep düşük grafik ayalarda tatmak zorunda 1080p'de kalacaksa.Oyun performansı beklemeyeniz fazla
Ekran kartına yorum yapıldığı için bende ekran kartına yorum yaptım bir çok oyunu 4 gb ramle oynayacağı gibi bazı oyunlarda tabiki yetersiz kalacak şu zamanda en az 8 gb ram olmalı cihazda o cihazında fiyatı bazı özelliklerden kısıldığı için uygun..Bana diyorsanız RAM'e dayanarak dedim. Şuan LoL kadar basit bir strateji oyunu bile 4GB RAM alanı istiyor... Ekran kartı olarak bakarsak da GT 1030 masaüstünün giriş seviyesi durumunda bulunmakta. 720p için tasarlanmış daha çok...
cihazında fiyatı bazı özelliklerden kısıldığı için uygun..