Yardım Hangisini almalıyım

Rafa431

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba bilgisayar programcılığı okuyorum bu nedenle laptopa ihtiyacım oluyordu bende ara tatilde bir süre bir yerde çalıştım babamında desteğiyle bugün laptopumu sipariş vereceğim ama çok kararsızım şarjı beni saatlerce götürsün istiyorum fifa 25 pes gibi oyunları oynamak istiyorum bütçeme uygun iki tane laptop buldum
1. https://app.hb.biz/fF2ravkn6Lhk

2. https://app.hb.biz/OVb6wS9F1qhD
Diğeride bu
Bilgisayar programcılığı 1. Sınıf öğrencisi olduğum için nasıl bir laptopa ihtiyacım olduğunu da tam bilmiyorum 1. Dönem c++ öğrendik sizce hangisini almalıyım bütçem max 33 34k lara kadar çıkabilir varsa önerilerinize açığım bugün sipariş vereceğim

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
59
Hocam size acer olan daha çok yaracaktır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,545
Acer V15'ler sorunlu hic bulasma. Bir kere bu fiyat bandinda oyun oynayacaksan sarji saatlerce gotursun diye bir sey olamaz maalesef. Oyun oynarken sarjin takili olacak zaten. 8GB RAM eklerim dersen buna bakabilirsin Ryzen islemciler pil tarafinda yine daha iyi sonuclar veriyor.

busrazegn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Monster pek önermiyorlar ondan çekiniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki huwaei ile pes gibi fifa gibi oyunları oynayamazmıyım
ben arada oyun oynayan birisiydim. üniversite başında ben de böyle bir karamsarlığa düştüm ama en son çok fazla oyun oynamadığım için macbook almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. iyi ki de öyle yapmışım. PHP ve Python yazıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım, sizin de yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer bütçeniz yeterse m2 işlemcili bir macbook'u kesinlikle tavsiye ederim. Hafifliği, uzun şarjı, touchpad kolaylığı, ekran kalitesi vs. hiçbir oyun bilgisayarında bulamazsınız (doğal olarak çünkü onların amacı farklı)