• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangisini almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sukulent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    25

sukulent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
En fazla 3500 bütçem var. Önümüzdeki 2-3 ay içinde fiyatlarda düşüş olur mu, beklemeli miyim? Mi 9T almayı düşünüyorum fakat almışken daha yeni olanı alayım diye düşündüm. Mi 9T ve 9T Pro'yu tasarım olarak beğenemiyorum. Tasarımda aklım RedMi Note 8 Pro beyaz renk olana gidiyor, oldukça da uygun fiyatlı. Ama özellikle kamerada Mi 9T'den epey geri kalıyor galiba. Kamera benim için önemli, RedMi Note 8 Pro alsam kamerada beni üzer mi? Xiaomi Mi 9T Pro'nun fiyatının düşmesini bekleyeyim mi?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
En fazla 3500 bütçem var. Önümüzdeki 2-3 ay içinde fiyatlarda düşüş olur mu, beklemeli miyim? Mi 9T almayı düşünüyorum fakat almışken daha yeni olanı alayım diye düşündüm. Mi 9T ve 9T Pro'yu tasarım olarak beğenemiyorum. Tasarımda aklım RedMi Note 8 Pro beyaz renk olana gidiyor, oldukça da uygun fiyatlı. Ama özellikle kamerada Mi 9T'den epey geri kalıyor galiba. Kamera benim için önemli, RedMi Note 8 Pro alsam kamerada beni üzer mi? Xiaomi Mi 9T Pro'nun fiyatının düşmesini bekleyeyim mi?

Mi 9T Pro'nun daha çok düşeceğini sanmam, RN8 Pro'yu öneririm. 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum:)

Kamera açısından hem gece hem de gündüz çekimlerinde Mi 9T'den daha iyi( İkisi de stock kamera kullanırkenki senaryoyu baz alıyorum. Gcam'i tost makinesine bile kursan iyi fotoğraf çeker:) )

Kamera'nın video kısmındaysa Mi 9T serisi daha başarılı.

Pop-up kameraya karşı olumsuz değilim ama wp vb. uygulamalardan görüntülü arama gelince kameranın onaylamadan açılması hiç hoş değil...

Zamanınım var diyorsanız Mi 10T'leri de bekleyebilirsiniz. Fakat mevcut cihazlardan alıcaksanız yakın zamanda almaya bakın, zamlar yolda...

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Pop-up kameraya karşı olumsuz değilim ama wp vb. uygulamalardan görüntülü arama gelince kameranın onaylamadan açılması hiç hoş değil...
Bunu merak ettiğimden az önce whatsapp'dan deneme yaptım pop-up onaylanmadan açılmıyor

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
bütcen varsa hiç tereddütsüz 9t pro al ama çok yukarı çıkamıyorsan 9t al çünkü rn8pro çok ısınıyor performans kaybı oluyor ve şarjı 4500 mah olmasına rğmen 9t den daha az dayanıyor gece çekiminde 9t daha başarılı ama gündüz çekiminde ikisi birbirini bazı konularda geçiyor ve 9t daha premium bir cihaz pop up kamera falan da artısı veya eksisi o sana kalmış ama tabiki bütçen varsa 9t pro al 2019 un eniyi telefonlar listesinde 10. falan ben 9t kullanıyorum ve gayetde memnunum