Charmander1903
Doçent
Yukarıda ki telefonlardan hangisini tercih ederdiniz kamera,performans,arayüz,pil bakımından.
Benim dediğim telefonlardan neredeyse hiçbiri yok yoksa konu açmazdım.
Z5 Çok laglı bir telefon diyorlar doğru mu ?Note 5 veya Z5 alırdım.
Lag değilde sorunlu desekZ5 Çok laglı bir telefon diyorlar doğru mu ?
LG V10 Daha büyük bir telefon Note 5 5.7 inç ve %75 ekran kasa oranı var yani kasası daha küçük v10 a göre v10 ise %70 Ekran kasa oranı + 5.7inç ana ekran 2 inç te ufak ekran onu ne dersiniz diye koymuştum zatenSamsung Galaxy Note 5 çok büyük telefon oldugu için
LG V10 bunu alırdım
Bir araştırsanızaLag değilde sorunlu desekZ5'i araştırma fırsatım olmadı ancak tasarımı , pil , ekran , yazılımı , parmak izi çok iyi.
Kullanıcı yorumları çok kötü değil. bunuda izlersen tam bir fikir edinirsin.Bir araştırsanıza![]()
G5 en iyisidir aralarından.O olmazsa p9-note 5.Ya da z5Peki arkadaşlar neden Daha iyi donanımlı P9 ve G5 e vermediniz de oyunuzu geçen senenin amiral gemilerini bunlardan üstün tutunuz nedenlerini belirtirseniz sevinirim.
Donanım olarak en iyisi ama Snapdragon 820 diye mi diğer cihazlardan öne çıkardınız ?G5 en iyisidir aralarından.O olmazsa p9-note 5.Ya da z5
Evet.Donanım olarak en iyisi ama Snapdragon 820 diye mi diğer cihazlardan öne çıkardınız ?
Peki genel anlamda hangisini önerirsiniz hem donanım hem yazılım hem tasarım hem pil açısından dengeli olsun diye.
Z5,NOTE 5,P9 arasında kaldım o zaman z5 için inceleme videolarında ve testlerde çok laglı bir telefon diye belirtmişler o güncelleme ile felan geçtiyse bir şey diyemem note 5 touchwiz kullanıyor ama stabil hoşuma giden bir cihaz o da ama güvenemiyorum sonuçta samsung arayüzü güncelleme ömrü kısa p9 çok beğendiğim bir cihaz yarın satışa sunulacak ama 2400 tl eğer ithalatçı garantili 1800-1900 a bulursam ay sonuna kadar direk tetiği çekerim bulamazsam Note 5,z5 arasında kalmış olacam hangisi daha ucuzsa onu tercih edeceğim teşekkürler.Her telefon hakkındaki görüşlerimi belirteyim madem;
Z5:Harika bir cihaz olmasa da batarya,Güncelleme Ömrü,batarya ömrü açısından güzel ama en iyi değil.
Z5 premium:Bence iyi değil.4K ekran için çok erken ve o fiyatı hak etmiyor.Diğer konularda z5 ile başabaş diyebilirim ama bence illa Sony olacaksa z5 alınmalı.
Xperia X:Orta segment bir cihaza 2300 tl para vermek mantıksız.Bataryası falan da iyi değil.Bu listedeki en kötü cihaz.
Note 5:Benim favorilerimdendir kendisi.Bataryası eh işte,ekran-kamera güzel.Performans iyi.
Huawei P9:Gayet güzel bir cihaz bence.Alınabilir.Note 5 ile başa baş cihazlar. Batarya,arayüz stabilitesinde ise p9 daha iyidir.
G5:Ben de bu cihaza oy verdim.Aralarında en güçlüsü Bu ama bataryası iyi değil onu söyleyeyim.Kasası da pek sağlam değil.Kamera ve ekranı gayet güzel.
V10:En sağlam cihaz budur aralarından.Bence kötü yanı grafik işlemcisinin çok güçlü olmaması ama o da herhalde Ancak sentetik testlerde ortaya çıkar.Bataryası idare eder.Tasarım açısından bence note 5 ve p9 ile en iyi cihaz bu.
Umarım seni aydınlatabilmişimdir.
Note 5 tahminim 7.0 alır,Yani 2015 amiralleriyle aynı yere kadar gidecek ama şu da bir gerçek ki Samsung geç Güncelleme veriyor.Yine de 6.0 ile gayet iyi olduğunu söylüyorlar.Z5,NOTE 5,P9 arasında kaldım o zaman z5 için inceleme videolarında ve testlerde çok laglı bir telefon diye belirtmişler o güncelleme ile felan geçtiyse bir şey diyemem note 5 touchwiz kullanıyor ama stabil hoşuma giden bir cihaz o da ama güvenemiyorum sonuçta samsung arayüzü güncelleme ömrü kısa p9 çok beğendiğim bir cihaz yarın satışa sunulacak ama 2400 tl eğer ithalatçı garantili 1800-1900 a bulursam ay sonuna kadar direk tetiği çekerim bulamazsam Note 5,z5 arasında kalmış olacam hangisi daha ucuzsa onu tercih edeceğim teşekkürler.
Aynen geç veriyor 6.0 ı sırasıyla ilk önce LG,HTC,SONY,SAMSUNG veriyor şuanlık böyle ama ama en büyük değişiklikleride samsung yapıyor.Note 5 tahminim 7.0 alır,Yani 2015 amiralleriyle aynı yere kadar gidecek ama şu da bir gerçek ki Samsung geç Güncelleme veriyor.Yine de 6.0 ile gayet iyi olduğunu söylüyorlar.