Tekno kurt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar kafam baya karisik.1000 1100 TL butcem var hangisini almaliyim.Yardimci olursaniz sevinirim.
Ogrenci oldugum icin oyuna fazla bakamiyorum ama gunde 1 saat falan oynuyorumBence p9 Liteı beklemelisin . Bir de çok oyun oynar mısın bunları da yazarsan iyi olur
Kamera önemli mi?Ogrenci oldugum icin oyuna fazla bakamiyorum ama gunde 1 saat falan oynuyorum
Yok fotograf cekinmeyi sevmem.olsada olur olmasadaKamera önemli mi?
Bende gm 5 plus dusunuyorum ama kararsizim.Bana islemcisi,hizi,rami,ekrani,isinmasi ve pili onemliOylamada verdiğin örnekler arasında fiyat-performans konusunda en iyi cihaz General Mobile 5 Plus'tır.Eğer alıp kullanırsan seni hiçbir konuda üzmeyecektir dostum.Telefondan beklentilerini de yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
GM 5 Plus ta bir ısınma mevcut . Oyun oynadığınızda ısınabilir . Kullanmadım ama komşumda var tasarım olarak iyi . Oyunlarda fps ve ısınma yaşayabilirsiniz. Benim önerim P9 Lite veya Honor 7Bende gm 5 plus dusunuyorum ama kararsizim.Bana islemcisi,hizi,rami,ekrani,isinmasi ve pili onemli
Yok zaten internetten almayi dusunuyorumBana kalırsa operatör telefonu almamanı tavsiye ederim.Kullananlardan biliyorum , çok fazla sorun çıkıyor.
Operator telefonu dediğin Aslında huaweinin telefonu. Telefon Türkiye ye gelmediği için TT huaweiden satın aldı ve kendi adına getirip satmaya başladı .Bana kalırsa operatör telefonu almamanı tavsiye ederim.Kullananlardan biliyorum , çok fazla sorun çıkıyor.
Tamam ama güncelleme almayacak bir cihaz operatör cihazı adında bulunduğundan.Operator telefonu dediğin Aslında huaweinin telefonu. Telefon Türkiye ye gelmediği için TT huaweiden satın aldı ve kendi adına getirip satmaya başladı .
Honor 7 nin internette satılanı zaten Türk telekomYok zaten internetten almayi dusunuyorum
orada en dengelisi yine gm 5 plus...Arkadaslar kafam baya karisik.1000 1100 TL butcem var hangisini almaliyim.Yardimci olursaniz sevinirim.
neden ki ? tamam bende o discovery modellerinin hiçbirini beğenmiyordum hataları falan vardı ama bu google ile anlaşmalı yani gm in en alınabilir telefonu ve arkadaşım gm 4g yi aldı 1 küsür yıldır kullanıyor ve sorunsuz diyor ben hiç gm kullanmadım ama duyduklarım bunlar hatam varsa özürne alırsan al gm alma pişman olursun.
Bence.gm o kadar kotu bir marka degilne alırsan al gm alma pişman olursun.
Kardeşim gm alırsanız telefonda hata çıkma olasılığı diğer bilinen markalara göre biraz daha fazla oluyor biraz da şans işiBence.gm o kadar kotu bir marka degil
Kardeşim gm alırsanız telefonda hata çıkma olasılığı diğer bilinen markalara göre biraz daha fazla oluyor biraz da şans işiBence.gm o kadar kotu bir marka degil