Hangisini Alınır

Hangisini almaliyim?

• Gm 5 plus

• Huawei p9 lite

• Lenovo vibe p1

• Turk telekom hanor 7

• Huawei g8

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kafam baya karisik.1000 1100 TL butcem var hangisini almaliyim.Yardimci olursaniz sevinirim.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bence p9 Liteı beklemelisin . Bir de çok oyun oynar mısın bunları da yazarsan iyi olur

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oylamada verdiğin örnekler arasında fiyat-performans konusunda en iyi cihaz General Mobile 5 Plus'tır.Eğer alıp kullanırsan seni hiçbir konuda üzmeyecektir dostum.Telefondan beklentilerini de yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oylamada verdiğin örnekler arasında fiyat-performans konusunda en iyi cihaz General Mobile 5 Plus'tır.Eğer alıp kullanırsan seni hiçbir konuda üzmeyecektir dostum.Telefondan beklentilerini de yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Bende gm 5 plus dusunuyorum ama kararsizim.Bana islemcisi,hizi,rami,ekrani,isinmasi ve pili onemli

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bende gm 5 plus dusunuyorum ama kararsizim.Bana islemcisi,hizi,rami,ekrani,isinmasi ve pili onemli
GM 5 Plus ta bir ısınma mevcut . Oyun oynadığınızda ısınabilir . Kullanmadım ama komşumda var tasarım olarak iyi . Oyunlarda fps ve ısınma yaşayabilirsiniz. Benim önerim P9 Lite veya Honor 7

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu saydıklarına göre GM 5 Plus en uygunudur.Hem saf android kasma yapmaz , diğer özelliklerine göre de orta sekmentte en iyiler arasında olmayı hak ediyor bence.Ama karar senin dostum , sen kendin için en iyisini bilirsin.

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana kalırsa operatör telefonu almamanı tavsiye ederim.Kullananlardan biliyorum , çok fazla sorun çıkıyor.

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana kalırsa operatör telefonu almamanı tavsiye ederim.Kullananlardan biliyorum , çok fazla sorun çıkıyor.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Operator telefonu dediğin Aslında huaweinin telefonu. Telefon Türkiye ye gelmediği için TT huaweiden satın aldı ve kendi adına getirip satmaya başladı .

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Kronik sorunlarla uğraşmaya değmez GM5 Plus'tan uzak durun Vibe P1 en stabil duran telefon bataryası da bonus.

koraywolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu oyladıkların içinde kesinlikle vibe p1 bende 1120 liraya bugün sipariş ettim.eğer aldığım siteyi beğenirsem yazarım buraya.kamerayla işim yok oyun çok oynamam demişsin ki bence o performanslarıda bu fiyat için iyi. pilde benim için önemli demişsin bu telefonun eline hiç biri su dökemez. sd615 işlemcide seni asla üzmez.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
GM 5 plusta kronik sorunlar olduğu belirtiliyor. Bence Huawei P9 lite almanda fayda var. Daha şık bir cihaz bence. Pil performansı da üzmez diye düşünüyorum.

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
ikinci el düşünürsen phone önerebilirim onlar olmassa gm 5 plus ı tavsiye edebilirim ışık sızması var diyorlardı arkadaşım aldı o ışık sızması sadece çok karanlık ortamda dikkatli bakmak gerekiyor benim önerilerim bunlar :)

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
ne alırsan al gm alma pişman olursun.
neden ki ? tamam bende o discovery modellerinin hiçbirini beğenmiyordum hataları falan vardı ama bu google ile anlaşmalı yani gm in en alınabilir telefonu ve arkadaşım gm 4g yi aldı 1 küsür yıldır kullanıyor ve sorunsuz diyor ben hiç gm kullanmadım ama duyduklarım bunlar hatam varsa özür :)