şerefköker
Öğrenci
Arkadaşlar 12 yaşındayım iphone 5s mi ipad mini 4 mü (her 2 si de 16 gb)
İlginçtir ki benim telefonda öyle bir sıkıntı yok. İsterseniz telefonunuzu bilen birine gösterin.Ben iphone 6 kullanıyorum oyunlarda çok fazla ısınıyo ve benim telefonumda ısınmaya bağlı bi nokta oluştu beyaz ekranda belli oluyo o yüzden oyun için telefon almayın tablet alın derim
İlginçtir ki benim telefonda öyle bir sıkıntı yok. İsterseniz telefonunuzu bilen birine gösterin.
telefonum z3 ve memnunumÖncelikle belirteyim ki hangisini alacaksanız alın 16 gb almayın. Eğer telefonunuz varsa tablet alabilirsiniz fakat telefonunuz yoksa da Iphone 5s değil de Iphone 6 alın.
teşekkürlerBen iphone 6 kullanıyorum oyunlarda çok fazla ısınıyo ve benim telefonumda ısınmaya bağlı bi nokta oluştu beyaz ekranda belli oluyo o yüzden oyun için telefon almayın tablet alın derim
iphone 6 alacak param yokÖncelikle belirteyim ki hangisini alacaksanız alın 16 gb almayın. Eğer telefonunuz varsa tablet alabilirsiniz fakat telefonunuz yoksa da Iphone 5s değil de Iphone 6 alın.
çok teşekkür ederimBize baştan telefon modelinizi belirtseydiniz daha iyi olurdu. Zaten Z3 kullabıyorsanız yeni bir telefon almanıza hiç gerek yok. Ipad Mini 4 alabilirsiniz fakat daha önceden de belirttiğim gibi 16 gb olanından almayın.