Hangisi Haklı

Bu konuyu okuyanlar

maske500

Doçent
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
525
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Nette gezinirken ilginç ve komik bi siteye rastladım.Size faydalı olur mu bilmem ama komik bi site bana göre.Site herhangi bi konuda iki taraftan hangisinin haklı olduğunu bulmada size yardımcı oluyor!!!:) www.hangisihakli.com
örnek bi konu şöyle:
TARAF-1:Kız arkadasimla ikimizde calistigimiz icin sadece hafta sonları gorusebiliyoruz. Zaten haftada bir kere gorusmekten rahatsiz olan ben artik dahada rahatsiz oluyorum. Cunku bulusmaya nedense ya kardesiyle geliyor ya da en yakin arkadasi ve onun sevgilisi ile.

Hafta sonlarina yaklasirken yalniz bulusmak istedigimi belli etmeme ragmen hep bir sorun cikiyor ve hep "napim hayir gelmeyin mi" diyim cevabini aliyorum. Bu yalniz kalamadigimiz bulusmalarin sayisi arttikca icimdeki suphe de artiyor. Benimle yalniz kalmak istemedigini dusunuyorum elimde olmadan. Aklima kotu kotu seyler geliyor. Bunu onunla yalniz paylasmaya bile firsat bulamiyorum. O yuzden burayi sectim sorun neyse herkesin onunde soylesin bende bileyim.
TARAF-2:Böle şeyleri neden sorun eder anlamiyorum. Sanki hafta boyunca telefonda konusurkende yanımda birileri varmış gibi. Bir sorun varsa herşeyi telefonda konustugun gibi bunu da benimle paylasabilirdin.

Haftada 6 gün calıstıgım icin bos vaktim az. Kalan bir gunde de gorusmem gereken insanlar var. Sen, en yakın arkadaslarım vs vs... Unutmaman gereken birsey de su. Senden once hep o arkadaslarimla birlikteydim ve sen varsın diye "degisti artık" durumunda kalmak istemiyorum.

Bu seni rahatsız ediyorsa secim yapmak durumunda ben kalmak istemem. Sen sec. Ya bu durumu kabullenirsin ya da beni 2-3 haftada bir görürsün cünkü ben arkadaslarimla da görüsmek istiyorum. Ayrıca tartısmanın bitis tarihi olarak 14 subati secmen cok uzdu beni.

OKUYUCUNUN YORUMU:bir ilişki yaşıyorsun üstelik özel bir ilişki yani sıradan bir arkadaş değil. elbette arkadaşların sevgilinden önce de vardı ama seni sevgilinle paylaşamayacak kadar bencillerse onlar nasıl arkadaş? Ayrıca bu görüşme gerekliliği de nedir? bana göre her hafta sonu görüşmen zaman ayırman gereken kişi sevgilin yoksa bunun adı niye özel ilişki olsun normal arkadaş gibi görüşmekten farkı yok.
Özel bir ilişki yaşıyorsan önceliklerini bir kere daha gözden geçirmelisin bence.
 
Üst