- Reaksiyon puanı
- 35
Aradığınızda size yardımcı olacak makale önerilerinizi bekliyoruz.
Herkese iyi forumlar.
Herkese iyi forumlar.
Ana sayfa sizin malınız da mı işgal edelim hocam ?Ana sayfayı işgal etmeyen tarzda.
Teşekkür ederim hocam notlarıma aldım.
- Yapay Zeka Tabanlı Sağlık Teşhis Sistemleri
- Siber Güvenlik: Teknoloji ile Birlikte Artan Tehditler ve Çözümler
- Yapay Zeka ve Eğitim: Öğrenme Süreçlerinin Dönüşümü
Yaşınıza veriyorum bu cevabınızı. Her şeyden önce bir sitenin Admini olarak, siteyi temsil eden bir kişilik olarak bu üslup ile yaklaşmamalısınız. Polemiğe girmemelisiniz.Ana sayfa sizin malınız da mı işgal edelim hocam ?
İşte mevzu sadece sizin yanıtlamanız değil, ondan bahsediyorum. Yazdığım mesajlar art niyet içermiyor, haberiniz ola. Fikrimi belirtiyorum. Yanıtladığınız için de teşekkürler.68 sayfa soruların hepsi incelenip tek tek cevap veriyor üslup konusunda sizden ders alacak değilim hocam
Art niyet aramıyorum ben de hocam mesele art niyet de değil forum aktif değil amacımız kullanıcı çekmek zaten buraya sorulan sorulara yanıt istiyorsanız bu makalelere ihtiyacımız var. İngilizce makaleler de yazacağım zira. Dediğim gibi hocam bir problem görüyorsanız raporlamanızda fayda var. iyi forumlarİşte mevzu sadece sizin yanıtlamanız değil, ondan bahsediyorum. Yazdığım mesajlar art niyet içermiyor, haberiniz ola. Fikrimi belirtiyorum. Yanıtladığınız için de teşekkürler.