Soru Hangi tür makale yazılmasını istersiniz ?

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
35
Aradığınızda size yardımcı olacak makale önerilerinizi bekliyoruz.

Herkese iyi forumlar.

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ana sayfayı işgal etmeyen tarzda.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
213
  • Yapay Zeka Tabanlı Sağlık Teşhis Sistemleri
  • Siber Güvenlik: Teknoloji ile Birlikte Artan Tehditler ve Çözümler
  • Yapay Zeka ve Eğitim: Öğrenme Süreçlerinin Dönüşümü

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ana sayfa sizin malınız da mı işgal edelim hocam ?
Yaşınıza veriyorum bu cevabınızı. Her şeyden önce bir sitenin Admini olarak, siteyi temsil eden bir kişilik olarak bu üslup ile yaklaşmamalısınız. Polemiğe girmemelisiniz.

Cevaba gelecek olursak da tabii ki benim malım değil, mal sahibi sizsiniz. Ben demokrasi taraftarıyım. Karar sizin.

Açtığınız konular her ne kadar SEO'ya katkı sağlasa da şunu unutmayın ki "spam" şeklinde art arda açtığınız için soru soran kişilerin konusu altta kalıyor, ana sayfadan düşüyor. Eğer ki sitenin gelişimine katkı sağlamak istiyorsanız bunu da unutmamalısınız. İnsanlar yaşadığı sorunu arama motorlarında arattığında, karşısına SDN çıktığında konuların mesajsız kaldığını görmesi, sorunlarına yanıt bulamaması "forum"un temel amacına aykırıdır. Saygılar.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
35
68 sayfa soruların hepsi incelenip tek tek cevap veriyor üslup konusunda sizden ders alacak değilim hocam altta kalan bilgi sahibi olmadığım hiçbir konu yok. Yaş konusunu hiç gelmeyelim dilerseniz.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
35
Ayrıca yapmaya çalıştıklarımız ve yazdığım makaleler konusunda yetkili ekibime danışarak işlem yapıyorum. Bu forumun kalıcı makalelere ihtiyacı var ve bu makaleleri siz yazmazsanız ben yazmazsam kimse yazmaz hocam. Dün gelmedik buralara hepsi bir toplantı usulü ile yapılıyor. Yani iş sizin bildiğiniz üzere kara düzen değil. Rahatsız olduğunuz konularda beni raporlayabilirsiniz. Onun haricinde sizlerden yorum kabul etmek istemiyorum. İyi forumlar

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
68 sayfa soruların hepsi incelenip tek tek cevap veriyor üslup konusunda sizden ders alacak değilim hocam
İşte mevzu sadece sizin yanıtlamanız değil, ondan bahsediyorum. Yazdığım mesajlar art niyet içermiyor, haberiniz ola. Fikrimi belirtiyorum. Yanıtladığınız için de teşekkürler.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
35
İşte mevzu sadece sizin yanıtlamanız değil, ondan bahsediyorum. Yazdığım mesajlar art niyet içermiyor, haberiniz ola. Fikrimi belirtiyorum. Yanıtladığınız için de teşekkürler.
Art niyet aramıyorum ben de hocam mesele art niyet de değil forum aktif değil amacımız kullanıcı çekmek zaten buraya sorulan sorulara yanıt istiyorsanız bu makalelere ihtiyacımız var. İngilizce makaleler de yazacağım zira. Dediğim gibi hocam bir problem görüyorsanız raporlamanızda fayda var. iyi forumlar