Hangi telefonu önerirsiniz bütçem max 2000 tl civarı.

kharonmetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-LG G4
-Sony Xperia Z5 Premium
-Samsung S6 ve Samsung S6 Edge
-Samsung Galaxy Note 5

Siz de ekleyebilirsinz şahsi fikrim çok Samsung'a bulaşmamak yönünde. Bir telefondan beklentilerim

-Çok ağır oyunlar oynamam ama günlük kullanımda ve çok yormayacak oyunlarda da performansı düşsün istemem
-Kamerası, kulaklık ses çıkışı ve ekranı benim için belki de en önemli noktası
-Güncel teknolojilerden geri kalmayı tercih etmiyorum NFC, OTG tarzı teknolojilere sahip olsun istiyorum
-Çok ince olsun hafif olsun gibi takıntılarım yok elde rahat dursun ve dayanıklı olsun yeter.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
-LG G4
-Sony Xperia Z5 Premium
-Samsung S6 ve Samsung S6 Edge
-Samsung Galaxy Note 5

Siz de ekleyebilirsinz şahsi fikrim çok Samsung'a bulaşmamak yönünde. Bir telefondan beklentilerim

-Çok ağır oyunlar oynamam ama günlük kullanımda ve çok yormayacak oyunlarda da performansı düşsün istemem
-Kamerası, kulaklık ses çıkışı ve ekranı benim için belki de en önemli noktası
-Güncel teknolojilerden geri kalmayı tercih etmiyorum NFC, OTG tarzı teknolojilere sahip olsun istiyorum
-Çok ince olsun hafif olsun gibi takıntılarım yok elde rahat dursun ve dayanıklı olsun yeter.

Merhaba,

Bu dusundugunuz urunlerin hepsi kendince guzel yonleri olan cihazlar.

Bu listenizdeki urunleri kiyaslarsak kategorilere gore iyi olanlar;

* Islemci: samsung note 5

* Ram: Samsung note 5

* Kamera: Samsung note 5 = samsung s6 = samsung s6 edge = lg g4

* Ekran: Samsung s6 edge = lg g4

* Batarya: Sony xperia z5 premium ( 4k goruntu acmadiginiz surece)

* Kasa malzeme kalitesi: Lg g4 haric hepsi kaliteli bir kasaya sahip.

Bence sizin kriterlerinize en uygun ve bu listedeki en basarili urun samsung note 5. Tavsiyem bu yonde.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
O dediklerinden note 5 diyorum
Bende kullaniyorum memnunum

kharonmetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung cihazlarının ömrünü kısa tutmasından dolayı çok eleştiriliyor. 2 sene gibi kısa bir sürede yazılım desteğini çekiyor. Bundan dolayı ön yargılıyım Z5 premium için ne diyorsunuz ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung cihazlarının ömrünü kısa tutmasından dolayı çok eleştiriliyor. 2 sene gibi kısa bir sürede yazılım desteğini çekiyor. Bundan dolayı ön yargılıyım Z5 premium için ne diyorsunuz ?
Bir telin iphone dahil max omru 3 sene

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Bu listede alınabilecek iki telefon var birisi s6 edge diğeri note 5 ve ikisi de samsung ama sen samsunga pek bulaşmak istemiyorum demişsin...Hakkı abinin bi yorumunu görmüştüm sony alacaksan z5 al premium alma diye ama ne için söylediğini bilmiyorum...Reis dediyse kesin haklıdır...Benim tavsiyem note 5...Farklılık istiyosan s6 edge...

lebib

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Telefonlar içinde bence en uygunu Note 5 hatta bence samsung telefon alacaksan Note serisini bırakmayacaksın

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
note 5 samsung garantili 2300 2400 ithalatçı garantili 2000 e kadar düşüyor sizce farka değer mi hangisi alınır ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Samsung'un cihazlarinin omru hangi konuda kisa? Guncelleme konusundami? Performans konusundami? Performans konusunda en iyi ornegi verelim. Note 4. Bunca zaman gecti bak hala canavar. Note 5 ona gore daha da guclj yani daha baya gider.

Bak simdi soyle soyliyim. Yigidi oldur hakkini yeme. Sony z5 alirsan hem daha uzun sure gunceleme alirsin (xperia z bile android 5.1.1 aldi), hem daha hizli guncelleme alirsin ( xperia z modeli note 4 den daha once 5.1.1 aldi), hemde daha uzun sure kullanirsin ( sony'nin arayuzu daha sade oldugu ve androis uzerine kendine gore editlenmis hali samsung'a gore daha sade oldugu icin hem daha az ram tuketiyor hemde daha uzun sure stabilitesini koruyor). Ama z5 in de kamerasi ekrani note 5 den kotu. Simdu dogruya dogru. Iste bu noktada karar sana kaliyor. Ekran kamera daha guclu islemi mi (note 5 ). Daha uzun sure stabilite, daha hizli ve uzun guncelle destegi mi? ( sony xperia z5 ).

Z5 premium'a bakisim "fazla ve gereksiz para vermenin tanimi" seklinde. Cunku urunin cikisi amaci 4k ekrani sayesinde. Cihaz sadece galeride ve 4k film izlerken ekrani 4k cozunurluge yukseltiyor. Hadi yukseltmesinide gectim. Z5 ailesi sd810 islemcisini kullaniyor. Bu islemci 1080p ekranda samsung'un exynos 7420 islemcisini 2k da calistirirken gerisinde kaliyor. Dusun o derce 810 ile 7420 arasinda fark var. Sence 1080p de geride kalan islemcinin hali 4k'da ne olur ? Ben soyliyim. Vahim.. hic gerek yok. Illa sony dusunuyorsan z5 al. 300-400 liran cebine kalsin.

teo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alternatif olarak Lenovo Vibe Z2 Pro'ya da bakabilirsin, kullananlar epey övüyor. Tabi güncelleme desteği ne durumda ona da bakmak lazım.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Note 5.

O da S810 yüzünden. Exynos 7420 daha iyi performans gösteren ve daha serin çalışan bir işlemci.

Ama derseniz ki G4'ü hb dan alırım (1300 TL) uyguna geliyor diyorsanız G4 almanız en mantıklı olan