Almıyım sağolred mi note 8
İPhone 11i fiyatına rağmen alırım diyorsaniz onu alın. Pişman etmez. Ama samsung alınacaksa s10 yerine note 10 alın bence. Ben note serisinin s serisinden 1 adım önde olduğu kanaatindeyim ?Selam dostlar yeni telefon almak istiyorum ancak karar veremedim.
Iphone 11
Samsung Note 10 veya S10
Bu üçü arasında kaldım hangisini neden tercih etmeliyim?
Şuan iPhone 5S kullanıyorum.
İsmini de düzgün yazabilse... Asdfghjkl kim bakar ona bunlar arasında?red mi note 8
Selam dostlar yeni telefon almak istiyorum ancak karar veremedim.
Iphone 11
Samsung Note 10 veya S10
Üçünüde salla.İphone 12 ailesini bekle.Yeni İphonelar piyasayı sallayacak gibi geliyor bana.Selam dostlar yeni telefon almak istiyorum ancak karar veremedim.
Iphone 11
Samsung Note 10 veya S10
Para konusundaa sıkıntı olsa buraya yazmazdım ama tabi 15k param da yok tabiIphone 11 para varsa yerse
Galaxy s20 ne ara çıktı ya şimdi şöyle bi baktım da o da iyimiş s20 de olabilir.Kriterlerine göre İphone 11 ya da Galaxy S20 ikilisinden birini tercih etmeni öneririm.
ekran değişimi yaptım birkaç kez dokunmatik arada bir sıkıntı yaratıyor sinirlendiriyo beni bir de hafıza sıkıntısı var tabi 16 gb yetmiyorhala telefonun varsa neden alasın ki bozulmadıysa bu devirde alınmaz hocam
Hemen almıcam zaten 12 ye de bakarım fiyat da uygunsa alınır.Üçünüde salla.İphone 12 ailesini bekle.Yeni İphonelar piyasayı sallayacak gibi geliyor bana.
İPhone 11 veya acelen yoksa 12 serisini bekleSelam dostlar yeni telefon almak istiyorum ancak karar veremedim.
Iphone 11
Samsung Note 10 veya S10
Batarya istiyorsanız iPhone önermem Samsung tarafına yönelebilirsiniz.batarya ve tasarım önemli. Telefonu sürekli sarja takmak beni rahatsız ediyor.
Telefonda oyun oynamıyorum. Whatsap ve Instagram daha çok ama iphone 11 batarya kapasitesi çok az geldi bana kullananlar var ise kaç saat gidiyor sarjı?Batarya istiyorsanız iPhone önermem Samsung tarafına yönelebilirsiniz.
O halde OnePlus öneririm Samsung alacaksan da S20 öneririmbatarya ve tasarım önemli. Telefonu sürekli sarja takmak beni rahatsız ediyor.
İphone kullanıcıların çoğu batarya da dert yakınıyor, genelde günde 2-3 defa şarj ettiklerini söylüyorlar belkide daha fazlada olabilir.Telefonda oyun oynamıyorum. Whatsap ve Instagram daha çok ama iphone 11 batarya kapasitesi çok az geldi bana kullananlar var ise kaç saat gidiyor sarjı?
Ben sırf bu yüzden Android'e geçtimİphone kullanıcıların çoğu batarya da dert yakınıyor, genelde günde 2-3 defa şarj ettiklerini söylüyorlar belkide daha fazlada olabilir.
iPhone 11 benim Apple tarafında xr la beraber beğenmediğim iki cihazdan biri.Ama Sezarın hakkı Sezara 11 in batarya performansı çok iyi.A13 bionic işlemcisinin verimli olması ve iosun ekran kapandığında pil tüketimi olmaması nedeniyle Bataryası günü rahat çıkartıyor.Telefonda oyun oynamıyorum. Whatsap ve Instagram daha çok ama iphone 11 batarya kapasitesi çok az geldi bana kullananlar var ise kaç saat gidiyor sarjı?
O eskidendi.Artık gelen güncellemeler cihazı bozmuyor.Apple açılan onca davadan sonra cihazları güncelleme ile yavaşlatamaz.Kuzenimde 6s var ilk günkü gibi performanslı çalışıyor.Ben eski İphone kullanıcısı olarak artık tavsiye etmiyorum. iPhone IOS güncellemesi geldikçe telefon yavaşlatılıyor. Beni kısıtlayan telefonu tercih etmiyorum. Birileri güvenlik gereği diyecek ama APK gibi ikincil uygulamaların yüklenememesi whatsap ses dosyalarını müzikler görememek gibi eksikleri mevcut kanımca. Tek sevdiğim özelliği Siri uygulamasının çok stabil çalışması gerisi boğuyor..
iPhone 11Selam dostlar yeni telefon almak istiyorum ancak karar veremedim.
Iphone 11
Samsung Note 10 veya S10
Abi bir yere transfer olduğum yok.Doğru olan neyse onu söylüyorum.Samsungu 220 sayfa savunanda benim.Apple ı bu forumda xr, 11 gibi özellikleri çok kısılmış cihazları piyasaya sürdüğü için en ağır eleştirende benim.Konuyu açan kişi üç seçenek sundu ve batarya önemli dedi.Note 10 bataryası kötü,S10 bataryası orta şeker.Çok iyi değil.11 bataryası iyi ama onunda fiyatına göre ciddi kusurları var.S20 öneremiyorum.İş polemiğe gidiyor.Youtube da iPhone 12 lerin videosunu izleyip özelliklerine baktım.Hoşuma gitti önerdim.S20 lerde ilk geldiğinde cihazları en çok övende en çok önerende bendim.Samsung daha iyisini yapsın biz burda büyük bir keyifle Samsungun cihazlarını över,insanlara öneririz.@Erenist2020 Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olmuş gibisin. Bu kadar keskin bir dönüş baş döndürebilir.Yeteri kadar çürük elmacı varken seni de kaybetmek iyi olmadı bizim açımızdan.
Samsung bizim Fenere çok benzemeye başladı.
![]()
11 in kusurlari var dediniz orayi biraz acar misiniz?Abi bir yere transfer olduğum yok.Doğru olan neyse onu söylüyorum.Samsungu 220 sayfa savunanda benim.Apple ı bu forumda xr, 11 gibi özellikleri çok kısılmış cihazları piyasaya sürdüğü için en ağır eleştirende benim.Konuyu açan kişi üç seçenek sundu ve batarya önemli dedi.Note 10 bataryası kötü,S10 bataryası orta şeker.Çok iyi değil.11 bataryası iyi ama onunda fiyatına göre ciddi kusurları var.S20 öneremiyorum.İş polemiğe gidiyor.Youtube da iPhone 12 lerin videosunu izleyip özelliklerine baktım.Hoşuma gitti önerdim.S20 lerde ilk geldiğinde cihazları en çok övende en çok önerende bendim.Samsung daha iyisini yapsın biz burda büyük bir keyifle Samsungun cihazlarını över,insanlara öneririz.
11 in kusurları: 1-Tasarım: Cihazda çerçeveler olması,çok kalın,çok ağır olması tek elle kullanım ve taşıma konusunda büyük sıkıntı.2-Ekran: Cihazda 6.1 inç HD IPS panel var.Bu ekran günlük kullanımda yeterli olsada Netflix den bir dizi yada film izlediğinde yada aşırı güneşli bir ortama çıktığında bariz sırıtıyor.8000 TL verip de vasat bir ekran kalitesine sahip olmak bana mantıklı gelmiyor. 3-Hızlı şarj: Kutudan 5w şarj aleti çıkıyor ve bu şarj aleti ile İphone11 3,5 saatte şarj oluyor. 4-Telephoto kamera olmaması: Telephoto dendiğinde herkesin aklına zoom geliyor.İphone larda telephoto sadece zoomu değil porte fotoğraflarıda etkiliyor.İphone lar telephoto kamera sayesinde çok iyi porte fotoğraf cekebiliyor.Telephoto arkadaki derinliği iyi ayarlayabiliyor.Telephoto olmayan İphone11 porte fotoğraf çeksede telephoto kameraya sahip İphone lar kadar iyi çekemiyor.5-Stereo hoparlör: İphone11 de Dolby destekli stereo hoparlör var ve bu hoparlör iyi bir ses kalitesine sahip olsada ses seviyesi olarak beklentilerin altında kalıyor.Zorlu da bir video açtım.İphone 11 le son ses vermeme rağmen duymakta zorlandım.11 Pro ve Pro max ile aynı videoyu orta ses seviyesinde bile rahat duydum.Hoparlörün kalitesine lafım yok ama ses seviyesi yetersiz.6-Ana kameranın fotoğraf işlemesi: İphone11 de mağazada ana kamera ile defalarca fotoğraf çektim.Çektiğim her fotoğraf ilk bulanık gösterip 4 saniye sonra netleşti.A13 bionic işlemciye rağmen bu duruma anlam veremedim.Ordaki görevliye sorduğumda bunun deep fusion teknolojisi olduğunu söyledi.Bu kadar güçlü bir işlemciye sahip cihazın 4 saniye fotoğrafı işlemesi bana saçma geliyor.8000 TL verip iPhone 11 almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ya İphone 12 ailesini bekleyin yada Note 10 plus alın.11 in kusurlari var dediniz orayi biraz acar misiniz?
iPhone 11 öneririm. iPhone 12 serisini beklemenizi tavsiye ederim.Selam dostlar yeni telefon almak istiyorum ancak karar veremedim.
Iphone 11
Samsung Note 10 veya S10