• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi telefonu almayalım ?

normert60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bütçem 1000-1500 civarında.
Kriterler donma kasma olmasın şarjı iyi olsun bir günü rahat geçirebileyim. internette kasmadan dolaşabiliyim ve kamerası da kendi fiyat segmentine göre ortalama olursa iyi olur hafıza 32 olsa yeter ne önerirsiniz ?? Ben lenovo k6 note veya asus zenfone laser düşünüyorum.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Lenovo p2 bataryasi = senede 3 kere dolduruyon

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera için ZF3 iyi diyorlar.
Batarya için P2 iyidir.
İkiside günü batarya olarak çıkarır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İthalatçı garantili nasıl oluyor açıklar mısın ?
Resmi garanti yok. Xiaomi değilde migrosun veya cihazı satan firmanın anlaştığı servis ile muhattapsınız.
Resmi ithalat olduğunda servislik bir durumda cihazı üreten firma ile muhattap olursunuz.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
donma kasma falan olmaz dimi rahatça nette gezebilirim yani çok çektim bunlardan
Orta segmentte bir islemciye sahip. Gayet akici sekilde gundelik isler icin kullanilabilir ve herhangi bir oyunu kasmadan oynayabilirsiniz.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Kriterler donma kasma olmasın şarjı iyi olsun bir günü rahat geçirebileyim. internette kasmadan dolaşabiliyim ve kamerası da kendi fiyat segmentine göre ortalama olursa iyi olur hafıza 32 olsa yeter ne önerirsiniz ?? Ben lenovo k6 note veya asus zenfone laser düşünüyorum.

Merhaba,

Tavsiye edebilecegim modeller;

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
mi5 veya mi5s o fiyat bandında rakipsiz...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Telefonun basina birsey gelirse garantisinin ne udugu belirsiz firmalarca ustlenilip parasini vererek tamir ettirmek isteseniz bile haftalarca telefonsuz kalmak disinda.
Ben o riske girdim benimkinin hiç garantisi yok kardeşim yurt dışından aldım.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Zenfone 3 al dostum. Batarya 1 günü fazla fazla yetiyor. Kamerası çok mükemmel o segmentte. Onun dışında narin bir cihaz mutlaka kılıf ile kullanmak gerekiyor