Herkese Günaydın Benim Almak istediğim 3 Telefon var bunlar iPhone 13 Pro Max Samsung S22 ultra ve Huawei P50 ama hangisini alacağıma karar veremiyorum Sizce Hangisini Almalıyım Hangisi Daha iyi onu bilemiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Andeoidte fotografların instagrama tam kaliteyle yüklenmediğini farkedince gelen pişmanlık? .Oyum iphoneden yana,illa android alacağım diyorsan samsung derim.Redmi Note 11t Pro modelini kesinlikle incelemeni isterim. Çevremdeki usta fotoğraf sanatçıları bundan almaya başladı. En azından bir incele. Pişman olmazsn![]()
Bunun için neden youtube karşılaştırma videolarını izlemiyorsun? Her şey performans değil.Bende 2 telefon var,redmi note 10 ve galaxy a31. Redmi çok daha iyi olmasına rağmen a31'i kullanıyorum çünkü samsungun one uı arayüzünü beğeniyorum.Demek istediğim hangisi hoşunuza giderse onu alın,yoksa herkes iphone samsung der.Bana Samsung S22 Ultra iPhone13 Pro Max ve Huawei P50 Pro Özelliklerinden Bahseder misiniz ve Hangisinin Daha güçlü olduğu ve Hangisinin Kamerası Daha iyi Söyler misiniz
TeşekkürlerBunun için neden youtube karşılaştırma videolarını izlemiyorsun? Her şey performans değil.Bende 2 telefon var,redmi note 10 ve galaxy a31. Resmi daha iyi olmasına rağmen a31 kullanıyorum çünkü samsungun one uı arayüzünü beğeniyorum.Demek istediğim hangisi hoşunuza giderse onu alın,yokaa herkes iphone samsung der.
uzak video iyi çekmiyor diye duydumRedmi Note 11t Pro modelini kesinlikle incelemeni isterim. Çevremdeki usta fotoğraf sanatçıları bundan almaya başladı. En azından bir incele. Pişman olmazsn![]()
Oyun da oynayacağım diyorsan bu telefona bi bakmanı tavsiye ederim.Bence iPhone 13 Pro Max Almam Daha iyi olur Bana Yardımcı Olan herkese Teşekkür ederim
Oyun Oynamak için Kullanmayacağım Sadece Aramak konuşmak mesaj yazmak ve fotoğraf çekmek içinOyun da oynayacağım diyorsan bu telefona bi bakmanı tavsiye ederim.
cihaz fazlasıyla yüklü gerek işlemci, gerek kamera, gerekse batarya olarak ve fiyatıda 13 pro max den daha ucuz. ha birde tasarımı gayet hoş duruyor.Oyun Oynamak için Kullanmayacağım Sadece Aramak konuşmak mesaj yazmak ve fotoğraf çekmek için
Bende Zaten iPhone 13 Pro Max Almaya Karar verdim Yardımın için teşekkürlercihaz fazlasıyla yüklü gerek işlemci, gerek kamera, gerekse batarya olarak ve fiyatıda 13 pro max den daha ucuz. ha birde tasarımı gayet hoş duruyor.
Rica ederimBende Zaten iPhone 13 Pro Max Almaya Karar verdim Yardımın için teşekkürler
iPhone 13 Pro Max in video kalitesi ve işlemci performansı konusunda şuanda en iyi telefon denilebilir. iPhone 13 Pro Max almanızı tavsiye ederim.Bana Samsung S22 Ultra iPhone13 Pro Max ve Huawei P50 Pro Özelliklerinden Bahseder misiniz ve Hangisinin Daha güçlü olduğu ve Hangisinin Kamerası Daha iyi Söyler misiniz