• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi Telefonu Almalıyım?

bErAt433_

Öğrenci
Öncelikle hepinize merhaba.Ben Telefon almayı düşünüyorum kamera benim için pek önemli değil daha çok performansa önem veriyorum bütçe maks. 7,8K arası telefon önerebilir misiniz (Android,İOS Farketmez)

Öncelikle hepinize merhaba.Ben Telefon almayı düşünüyorum kamera benim için pek önemli değil daha çok performansa önem veriyorum bütçe maks. 7,8K arası telefon önerebilir misiniz (Android,İOS Farketmez)
Note 10 plus, S20 plus, Oneplus 8.İkinci el önemli ise İphone11 de olabilir.İyi forumlar.

OnePlus 8 öneririm ama tek önceliğiniz performanssa daha uygun fiyatlı olduğundan Mi 10T de düşünülebilir.

iPhone 11 derim. A13 işlemci, sosyal medyada kalite bozulmadan paylaşım, ikinci el garantisi olduğu için önerimdir.
Sorunuz varsa alabilirim.

one plus 8,note 10 plus ve iphone 11 öneririm

Android olarak Oppo serisi ve Oneplus serisini önerebilirim. iOS' da bu fiyatta 11 tartışılmaz seçenektir. Ama yanıma para da kalsın derseniz XR veya SE 2020 alarak üstüne ekosistem yapabilirsiniz. Airpods-Apple Watch gibi