Note 10 plus, S20 plus, Oneplus 8.İkinci el önemli ise İphone11 de olabilir.İyi forumlar.Öncelikle hepinize merhaba.Ben Telefon almayı düşünüyorum kamera benim için pek önemli değil daha çok performansa önem veriyorum bütçe maks. 7,8K arası telefon önerebilir misiniz (Android,İOS Farketmez)
iPhone 11 veya Oneplus 8 öneririm.Öncelikle hepinize merhaba.Ben Telefon almayı düşünüyorum kamera benim için pek önemli değil daha çok performansa önem veriyorum bütçe maks. 7,8K arası telefon önerebilir misiniz (Android,İOS Farketmez)
iPhone 11 derim. A13 işlemci, sosyal medyada kalite bozulmadan paylaşım, ikinci el garantisi olduğu için önerimdir.
Sorunuz varsa alabilirim
Hocam şarjı nasıl gidiyor 1 günü çıkartır mi?iPhone 11 derim. A13 işlemci, sosyal medyada kalite bozulmadan paylaşım, ikinci el garantisi olduğu için önerimdir.
Sorunuz varsa alabilirim.
iPhone 11Öncelikle hepinize merhaba.Ben Telefon almayı düşünüyorum kamera benim için pek önemli değil daha çok performansa önem veriyorum bütçe maks. 7,8K arası telefon önerebilir misiniz (Android,İOS Farketmez)
1 günü rahat çıkarıyor, oyun oynarsanız 1.5 gün oynamazsanız 2 gün.Hocam şarjı nasıl gidiyor 1 günü çıkartır mi?