Hangi telefonu almalıyım?

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    70

OSCARLIK_ADAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony modellerinin de sarjı gayet iyi gidiyor. Bir telefon için bu kadar masraf yapmak mantıksızlık. Sadece oyun için alıyorsanız bir tablet, hatta bir bilgisayar alıp programlar sayesinde her oyunu oynayabilirsiniz.

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Sony modellerinin de sarjı gayet iyi gidiyor. Bir telefon için bu kadar masraf yapmak mantıksızlık. Sadece oyun için alıyorsanız bir tablet, hatta bir bilgisayar alıp programlar sayesinde her oyunu oynayabilirsiniz.
Sadece oyun için telefon alınmaz zaten günlük kullanırken onuda yaparım anlamında dedim Sony sevmiyorum Samsung yada iPhone alacaktım bu olaydan sonra ıphone defteri benim için kapanmıştır Samsung alıcam artık

OSCARLIK_ADAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece oyun için telefon alınmaz zaten günlük kullanırken onuda yaparım anlamında dedim Sony sevmiyorum Samsung yada iPhone alacaktım bu olaydan sonra ıphone defteri benim için kapanmıştır Samsung alıcam artık
Anladım, siz bilirsiniz. İlk telefonumdan bu yana hep sony kullandım hala sony kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Aklınızda bir seçenek olarak bulunabilir.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Aşırı oyun oynayan biriyim Şuanda 5s kullanıyorum şarj dışında çok sıkıntısı yok gibi 2-3 yıl sıkıntı çıkarmadan götürebilecek telefon lazım kamera benim için çok önemli değil Anketi oylayıp nedenini yorum olarak bırakırsanız sevinirim

Sony Xperia XZ Premium öneririm uygun fiyatta telefonun bellekleri ve pili oldukça kaliteli bir çok tasarruf modları var oyunlarda samsung galaxy s8 den daha iyi sonuç verecektir ses kalitesi muhteşem kamerada hiçbir sıkıntı yok muazzam kaliteye sahip instagram gibi sosyal medyada çok güzel fotoğraflar paylaşmana yardımcı olur 960 kare çekim moduyla inanılmaz anları çekip etkileneceksiniz bir sürü modlarıyla sizi yarı yolda bırakmayacaktır kullanıcı arayüzü oldukça hızlıdır 4k ekranıyla 4k videolar film gibi bazı şeyleri izlemede destek sağlar
--- Gönderi Güncellendi ---

Sony in telefonlarını neden sevmiyorsunuz tasarımı yüzünden mi kalın oluşundan mı?

Brasco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eğer fiyat olarak yükselere çıkabilirsen benim de önerim s8 olur. Oyun performansı olarak sana iyi şeyler sunabilir ve ekran kalitesü çok üst düzeyde ekran kasa oranının %84 lere ulaşmasıyla mükemmel bir hissiyat veriyor. şarj konusuna gelicek olursak çok oyun oynayan biriysen şarjın yarım gün dayanır lakin ısınma konusunda samsung kendini geliştirmiş durumda hızlı şarj olayı da sana baya bi yardımcı olur yarım saatlik bi hızlı şarjla bi yarım gün daha götürür.

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Sony Xperia XZ Premium öneririm uygun fiyatta telefonun bellekleri ve pili oldukça kaliteli bir çok tasarruf modları var oyunlarda samsung galaxy s8 den daha iyi sonuç verecektir ses kalitesi muhteşem kamerada hiçbir sıkıntı yok muazzam kaliteye sahip instagram gibi sosyal medyada çok güzel fotoğraflar paylaşmana yardımcı olur 960 kare çekim moduyla inanılmaz anları çekip etkileneceksiniz bir sürü modlarıyla sizi yarı yolda bırakmayacaktır kullanıcı arayüzü oldukça hızlıdır 4k ekranıyla 4k videolar film gibi bazı şeyleri izlemede destek sağlar

Sony in telefonlarını neden sevmiyorsunuz tasarımı yüzünden mi kalın oluşundan mı?
Sony pek bana sağlam gibi gelmiyor abimde var bir düşmede telefon pert eskiden alacaktım artık boş telefon gibi gelmeye başladı

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Sony pek bana sağlam gibi gelmiyor abimde var bir düşmede telefon pert eskiden alacaktım artık boş telefon gibi gelmeye başladı

Telefonun Modeline bağlı hiçbir telefon çok sağlam değil bunu unutma galaxy s8 alırsan hiç düşürmemeye dikkat et onun ekran panelleri zor bulunuyor ve oldukça masraflı için acır o derece yani sony i önermemin sebebi ikiside aynı sağlamlığa sahip ama sen uzun ömürlü çok güçlü bir telefon istiyorsun o yüzden sony i öneriyorum Sony Xperia XZ Premium un samsung galaxy s8 den bir çok artısı var ancak s8 i alacaksan tüm özelliklerini kullanacaksan al bence çünkü oldukça çok pahalı sanal vr gözlük gibi pc ye dönüştürme veya kablosuz sarj gibi ekipmanlar alıcaksan çünkü s8 3500 tl ye almaya hiç değmez

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Telefonun Modeline bağlı hiçbir telefon çok sağlam değil bunu unutma galaxy s8 alırsan hiç düşürmemeye dikkat et onun ekran panelleri zor bulunuyor ve oldukça masraflı için acır o derece yani sony i önermemin sebebi ikiside aynı sağlamlığa sahip ama sen uzun ömürlü çok güçlü bir telefon istiyorsun o yüzden sony i öneriyorum Sony Xperia XZ Premium un samsung galaxy s8 den bir çok artısı var ancak s8 i alacaksan tüm özelliklerini kullanacaksan al bence çünkü oldukça çok pahalı sanal vr gözlük gibi pc ye dönüştürme veya kablosuz sarj gibi ekipmanlar alıcaksan çünkü s8 3500 tl ye almaya hiç değmez
samsung s6 serisi ile değişti. artık uzun gidiyor telefonları. s6 kullanan arkadaşlar hala çatır çatır kullanıyor. sony özelliksiz düz cihazlar üretiyor. insanlar özellik ister.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
samsung s6 serisi ile değişti. artık uzun gidiyor telefonları. s6 kullanan arkadaşlar hala çatır çatır kullanıyor. sony özelliksiz düz cihazlar üretiyor. insanlar özellik ister.

Uzun gidiyor ama bataryası için aynı şeyi söyleyemem sony xperia xz premium un bataryasındaki hücreler daha uzun ömürlü ve kaliteli 3200 mAh ömrü var Samsung galaxy ve note gibi serilerde sarj bir günü tamamlayamıyor çok hızlı bitiyor ayrıca dediğim gibi samsung un ürettiği ekipmanları alınmayacaksa s8 almanın bir anlamı yok daha ekran oranı düzensiz youtube da video izlerken tam ekranda siyah band sorunu oluyor büyütünce kırpma oluyor instagram da bile birkaç teknik hata mevcut ekran oranı yüzünden zaten o telefon 3000 tl bir değeri var ekipman desteği olmasa burdaki değerli dostumuzun isteğine sony xperia xz premium uygun oyun ve kamerada üst seviye olmak için sony in ekran kasa oranı %84 olsa sıkı reklam desteğine sahip olsa tasarımı daha havalı gözükse eminimki en az samsung kadar satış yapacak

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Tamam kusura bakmayın biraz hatta baya sony i övermiş gibi oldum herkesin benim önerdiğim modeli alıcak diye bir şey yok ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir telefon önerip sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sony markasını cidden sevmiyorsanız samsung markasından bir model alacaksınız en yüksek fiyata galaxy s8 öneririm ama daha iyi bir seri isterseniz note 8 i beklemenizi tavsiye ederim bu sıralar samsung telefonlarını oldukça pahalıya satıyor o telefonun ciddi olarak söylüyorum diğer telefondan ayıran edge kavisli ekran kendine özel aksesuar ve ekipmanları olması yoksa diğer üst segment telefonşarıyla aynı güçte yüksek hızda ve güzel arayüze sahip antutu benchmark sonuçlarına göre en iyi htc u11 ancak telefon mesela bükülmeye dayanıklı değil en hassas bir telefon diyebiliriz sony xperia xz premium da çok parmak izi bırakıyor tasarımı kötü bir parmak boşluğu kadar boşlukları var bir telefon almak istiyorsanız öncelikle aklınızda sevdiğiniz markalara odaklanın eğer benim için marka önemli değil özellikleri önemli derseniz bazı söylentiler yüzünden fikirlerinizi değiştirmeyin bir kanıt buluna kadar benim önerim amacı uzun vadede hiçbir sıkıntı çıkarmayacak dayanıklı güçlü kamerada muhteşem anlarını yakalayabilceğiniz bir telefon tavsiye ettim elbette bu tavsiyeler değişecek her ay her sene yepyeni telefonlar çıkıyor son kez şunu söylemek istiyorum eğer ailevi durumunuz kötüyse lütfen üst segment telefonlara 4000-5000 tl vermenin bir anlamı yok nasılolsa 2 sene bir çöpten bir işe yaramayacak sadece zenginlik olsun diye kullanıcı 2 seneliğine mutlu olmak için almış oluyor olay bu

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Tamam kusura bakmayın biraz hatta baya sony i övermiş gibi oldum herkesin benim önerdiğim modeli alıcak diye bir şey yok ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir telefon önerip sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sony markasını cidden sevmiyorsanız samsung markasından bir model alacaksınız en yüksek fiyata galaxy s8 öneririm ama daha iyi bir seri isterseniz note 8 i beklemenizi tavsiye ederim bu sıralar samsung telefonlarını oldukça pahalıya satıyor o telefonun ciddi olarak söylüyorum diğer telefondan ayıran edge kavisli ekran kendine özel aksesuar ve ekipmanları olması yoksa diğer üst segment telefonşarıyla aynı güçte yüksek hızda ve güzel arayüze sahip antutu benchmark sonuçlarına göre en iyi htc u11 ancak telefon mesela bükülmeye dayanıklı değil en hassas bir telefon diyebiliriz sony xperia xz premium da çok parmak izi bırakıyor tasarımı kötü bir parmak boşluğu kadar boşlukları var bir telefon almak istiyorsanız öncelikle aklınızda sevdiğiniz markalara odaklanın eğer benim için marka önemli değil özellikleri önemli derseniz bazı söylentiler yüzünden fikirlerinizi değiştirmeyin bir kanıt buluna kadar benim önerim amacı uzun vadede hiçbir sıkıntı çıkarmayacak dayanıklı güçlü kamerada muhteşem anlarını yakalayabilceğiniz bir telefon tavsiye ettim elbette bu tavsiyeler değişecek her ay her sene yepyeni telefonlar çıkıyor son kez şunu söylemek istiyorum eğer ailevi durumunuz kötüyse lütfen üst segment telefonlara 4000-5000 tl vermenin bir anlamı yok nasılolsa 2 sene bir çöpten bir işe yaramayacak sadece zenginlik olsun diye kullanıcı 2 seneliğine mutlu olmak için almış oluyor olay bu
Note 8 ve iPhone 8in çıkmasını bekliyorum bir sene daha kullanırım zaten telefonumu hem fiyatlar biraz daha düşer diye düşünüyorum

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bende bir aksilik olmazsa Samsung galaxy s9 almayı düşünüyorum 2019 yılında açıkçası haklısın bende öyle yapıcam zaten mesela s7 ile s8 açısından çok büyük bir fark yok aynı megapiksel kamera aynı pil kapasitesi aynı diyafram değeri sadece yazılım ve Ekran tasarımı değişmiş durumda gerçi büyük bir gelişme var ama s8 ile s9 arasında öyle olmayacak ancak iphone 8 veya iphone serisi almanı tavsiye etmem çünkü ios karışık bir sistem çok pahalı bir telefon her parçası telefonun yarı fiyatı resmen mesela yere düşürdün ekran paramparça oldu değişmesi en az 1000-1500 tl ayrıca hızlı şarj desteği yok 3 saatte tam dolum oluyor ve düşük pil kapasitesi android telefonları 1,5-2saat arası sarj olup 3000-3500 mAh pil ile günü geçirebiliyorsun :)

Ahmed Aydın ORHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
'' HTC 10 Öldü mü?
Fanboylar sahipsiz kaldı mı?
Korkak Apple öcünü aldı mı?
Şimdi yürek yırtılır.:D:D
Evet öldü :D
ben HTC 10 u beğendğimden dalgasına yazdım.bence de iyi bir cihaz ama şu an 3000 altında bulunmuyor garantili olarak.ithalatçı sevilirse 2100 e var ve alınır.
telefonla çok haşir neşir değilsen İOS telefondan az çok anlıyorsan kesinlikle S8 alıp geçmelisin.s7 de 2500 altıysa alınır.hepsiburadada kendi sattığı şekilde 3250TL ye 2 yıl tr garantili olarak satılıyor.
telefonla çok haşir neşir değilsen İOS telefondan az çok anlıyorsan kesinlikle S8 alıp geçmelisin.s7 de 2500 hepsiburadada kendi sattığı şekilde 3250TL ye 2 yıl tr garantili olarak satılıyor.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Eğer Samsung tan bir seri alınacaksa ucuza galaxy s7 edge öneririm s8 özellikleri yakın batarya konusunda bir tık daha uzun gidiyor 2500 tl civarında fiyatı var eğer çok iyi bir telefon almak isteniyorsa galaxy s8 Htc U11 almayın düşünüyorsanız bükülmeye düşmeye dayanıklı değil

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Şimdi direkt oylamaya koyduğun cihazlar hakkında yorum yapmak gerekirse S8+ öneririm.
IPhone hakkında da sadece bu konuda markanın öne çıktığını düşünüyorum .....

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
iPhone benim için kapanmıştır zaten s8 almaya karar verdim gittim baktım elime tam oturuyor plus modeli büyük gelir diye düşünüyorum

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Telefon boyutu tamamen sana kalmış bişey, iki cihaz arasında sadece inç ve 500 mAh kadar bi batarya farkı var.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Herkese çok teşekkürler

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
iPhone benim için kapanmıştır zaten s8 almaya karar verdim gittim baktım elime tam oturuyor plus modeli büyük gelir diye düşünüyorum

Samsung galaxy s8 plus 6.2 inc büyüklüğünde olduğu için eline çok büyük gelir o yüzden Galaxy s8 al aralarındaki tek fark pil kapasitesi s8 in 3000 mAh s8+ 3500 mAh
Bu arada kılıf alacaksan telefonuna tabi fikrin değişmezse s8 e spigen marka kılıf almanı tavsiye ederim çok çeşitli sağlığa zararlı olmayan türden SDN nin spigen i tanıttığı videoda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Bana kalirsa s8 e o kadar para verecegine s7 edge almani oneririm . Cok asiri bi fark yok. Batarya olarak daha iyi 3600 mah.
Ekran da 5.5 inc

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bana kalirsa s8 e o kadar para verecegine s7 edge almani oneririm . Cok asiri bi fark yok. Batarya olarak daha iyi 3600 mah.
Ekran da 5.5 inc
Onada baktım ama almışken yenisini alayım diye düşündüm S8 elime daha iyi oturdu hoşuma gitti ondan

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Ekran da 5.5 inc

İkisi arasında çok fark var s8 de iris göz tarayıcı var 8 mp ön kamera geliştirilmiş kamera yazılımı Exynos 8895 işlemci %30 pil tasarruf kullanımı Mali G71 Mp20 grafik işlemci 2k QHD HDR Corning Gorilla glass 5 ekran var çok amaçlı parmak izi sanal tuşlar %84 ekran kasa oranı Ve özel bixby asistanı var say say bitmez bir sürü özelliği var

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Bana kalirsa s8 e o kadar para verecegine s7 edge almani oneririm . Cok asiri bi fark yok.
h
İkisi arasında çok fark var s8 de iris göz tarayıcı var 8 mp ön kamera geliştirilmiş kamera yazılımı Exynos 8895 işlemci %30 pil tasarruf kullanımı Mali G71 Mp20 grafik işlemci 2k QHD HDR Corning Gorilla glass 5 ekran var çok amaçlı parmak izi sanal tuşlar %84 ekran kasa oranı Ve özel bixby asistanı var say say bitmez bir sürü özelliği var
Yani ikisi de amiral gemisi ve kaliteli telefon her işini görmeye s7 bile yeter demek istedim . Tabii ki fark olacak , yoksa niye adı s8 ve 1000 tl ye yakin fiyat farki var ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
h

Yani ikisi de amiral gemisi ve kaliteli telefon her işini görmeye s7 bile yeter demek istedim . Tabii ki fark olacak , yoksa niye adı s8 ve 1000 tl ye yakin fiyat farki var ?

Bütçesi yüksek olduğu için Galaxy s8 öneriyoruz zaten oraya düşük bütçeli s7 lg g6 gibi telefonlar ile anket yapılsa bende s7 edge derdim s7 konu dışı şuan o yüzden