- Konuyu başlatan
YAGM17
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
Neyse olan oldu yapacak bir şey yokApple ne diyor?
Neyse olan oldu yapacak bir şey yokApple ne diyor?
Sadece oyun için telefon alınmaz zaten günlük kullanırken onuda yaparım anlamında dedim Sony sevmiyorum Samsung yada iPhone alacaktım bu olaydan sonra ıphone defteri benim için kapanmıştır Samsung alıcam artıkSony modellerinin de sarjı gayet iyi gidiyor. Bir telefon için bu kadar masraf yapmak mantıksızlık. Sadece oyun için alıyorsanız bir tablet, hatta bir bilgisayar alıp programlar sayesinde her oyunu oynayabilirsiniz.
Anladım, siz bilirsiniz. İlk telefonumdan bu yana hep sony kullandım hala sony kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Aklınızda bir seçenek olarak bulunabilir.Sadece oyun için telefon alınmaz zaten günlük kullanırken onuda yaparım anlamında dedim Sony sevmiyorum Samsung yada iPhone alacaktım bu olaydan sonra ıphone defteri benim için kapanmıştır Samsung alıcam artık
Aşırı oyun oynayan biriyim Şuanda 5s kullanıyorum şarj dışında çok sıkıntısı yok gibi 2-3 yıl sıkıntı çıkarmadan götürebilecek telefon lazım kamera benim için çok önemli değil Anketi oylayıp nedenini yorum olarak bırakırsanız sevinirim
Sadece oyun için telefon alınmaz zaten günlük kullanırken onuda yaparım anlamında dedim Sony sevmiyorum Samsung yada iPhone alacaktım bu olaydan sonra ıphone defteri benim için kapanmıştır Samsung alıcam artık
Sony pek bana sağlam gibi gelmiyor abimde var bir düşmede telefon pert eskiden alacaktım artık boş telefon gibi gelmeye başladıSony Xperia XZ Premium öneririm uygun fiyatta telefonun bellekleri ve pili oldukça kaliteli bir çok tasarruf modları var oyunlarda samsung galaxy s8 den daha iyi sonuç verecektir ses kalitesi muhteşem kamerada hiçbir sıkıntı yok muazzam kaliteye sahip instagram gibi sosyal medyada çok güzel fotoğraflar paylaşmana yardımcı olur 960 kare çekim moduyla inanılmaz anları çekip etkileneceksiniz bir sürü modlarıyla sizi yarı yolda bırakmayacaktır kullanıcı arayüzü oldukça hızlıdır 4k ekranıyla 4k videolar film gibi bazı şeyleri izlemede destek sağlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Sony in telefonlarını neden sevmiyorsunuz tasarımı yüzünden mi kalın oluşundan mı?
Sony pek bana sağlam gibi gelmiyor abimde var bir düşmede telefon pert eskiden alacaktım artık boş telefon gibi gelmeye başladı
samsung s6 serisi ile değişti. artık uzun gidiyor telefonları. s6 kullanan arkadaşlar hala çatır çatır kullanıyor. sony özelliksiz düz cihazlar üretiyor. insanlar özellik ister.Telefonun Modeline bağlı hiçbir telefon çok sağlam değil bunu unutma galaxy s8 alırsan hiç düşürmemeye dikkat et onun ekran panelleri zor bulunuyor ve oldukça masraflı için acır o derece yani sony i önermemin sebebi ikiside aynı sağlamlığa sahip ama sen uzun ömürlü çok güçlü bir telefon istiyorsun o yüzden sony i öneriyorum Sony Xperia XZ Premium un samsung galaxy s8 den bir çok artısı var ancak s8 i alacaksan tüm özelliklerini kullanacaksan al bence çünkü oldukça çok pahalı sanal vr gözlük gibi pc ye dönüştürme veya kablosuz sarj gibi ekipmanlar alıcaksan çünkü s8 3500 tl ye almaya hiç değmez
Note4 un hakkini yemeyelim lutfen:/samsung s6 serisi ile değişti. artık uzun gidiyor telefonları. s6 kullanan arkadaşlar hala çatır çatır kullanıyor. sony özelliksiz düz cihazlar üretiyor. insanlar özellik ister.
note 4'te var evetNote4 un hakkini yemeyelim lutfen:/
Saolnote 4'te var evet![]()
samsung s6 serisi ile değişti. artık uzun gidiyor telefonları. s6 kullanan arkadaşlar hala çatır çatır kullanıyor. sony özelliksiz düz cihazlar üretiyor. insanlar özellik ister.
Note 8 ve iPhone 8in çıkmasını bekliyorum bir sene daha kullanırım zaten telefonumu hem fiyatlar biraz daha düşer diye düşünüyorumTamam kusura bakmayın biraz hatta baya sony i övermiş gibi oldum herkesin benim önerdiğim modeli alıcak diye bir şey yok ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir telefon önerip sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sony markasını cidden sevmiyorsanız samsung markasından bir model alacaksınız en yüksek fiyata galaxy s8 öneririm ama daha iyi bir seri isterseniz note 8 i beklemenizi tavsiye ederim bu sıralar samsung telefonlarını oldukça pahalıya satıyor o telefonun ciddi olarak söylüyorum diğer telefondan ayıran edge kavisli ekran kendine özel aksesuar ve ekipmanları olması yoksa diğer üst segment telefonşarıyla aynı güçte yüksek hızda ve güzel arayüze sahip antutu benchmark sonuçlarına göre en iyi htc u11 ancak telefon mesela bükülmeye dayanıklı değil en hassas bir telefon diyebiliriz sony xperia xz premium da çok parmak izi bırakıyor tasarımı kötü bir parmak boşluğu kadar boşlukları var bir telefon almak istiyorsanız öncelikle aklınızda sevdiğiniz markalara odaklanın eğer benim için marka önemli değil özellikleri önemli derseniz bazı söylentiler yüzünden fikirlerinizi değiştirmeyin bir kanıt buluna kadar benim önerim amacı uzun vadede hiçbir sıkıntı çıkarmayacak dayanıklı güçlü kamerada muhteşem anlarını yakalayabilceğiniz bir telefon tavsiye ettim elbette bu tavsiyeler değişecek her ay her sene yepyeni telefonlar çıkıyor son kez şunu söylemek istiyorum eğer ailevi durumunuz kötüyse lütfen üst segment telefonlara 4000-5000 tl vermenin bir anlamı yok nasılolsa 2 sene bir çöpten bir işe yaramayacak sadece zenginlik olsun diye kullanıcı 2 seneliğine mutlu olmak için almış oluyor olay bu
ben HTC 10 u beğendğimden dalgasına yazdım.bence de iyi bir cihaz ama şu an 3000 altında bulunmuyor garantili olarak.ithalatçı sevilirse 2100 e var ve alınır.'' HTC 10 Öldü mü?
Fanboylar sahipsiz kaldı mı?
Korkak Apple öcünü aldı mı?
Şimdi yürek yırtılır.
Evet öldü![]()
Doğru karar , hayırlı olsun .iPhone benim için kapanmıştır zaten s8 almaya karar verdim gittim baktım elime tam oturuyor plus modeli büyük gelir diye düşünüyorum
iPhone benim için kapanmıştır zaten s8 almaya karar verdim gittim baktım elime tam oturuyor plus modeli büyük gelir diye düşünüyorum
Onada baktım ama almışken yenisini alayım diye düşündüm S8 elime daha iyi oturdu hoşuma gitti ondanBana kalirsa s8 e o kadar para verecegine s7 edge almani oneririm . Cok asiri bi fark yok. Batarya olarak daha iyi 3600 mah.
Ekran da 5.5 inc
S8 iyi seçim paran varsa dediğin gibi yenisini almak daha mantıklıOnada baktım ama almışken yenisini alayım diye düşündüm S8 elime daha iyi oturdu hoşuma gitti ondan
Bana kalirsa s8 e o kadar para verecegine s7 edge almani oneririm . Cok asiri bi fark yok. Batarya olarak daha iyi 3600 mah.
Ekran da 5.5 inc
hBana kalirsa s8 e o kadar para verecegine s7 edge almani oneririm . Cok asiri bi fark yok.
Yani ikisi de amiral gemisi ve kaliteli telefon her işini görmeye s7 bile yeter demek istedim . Tabii ki fark olacak , yoksa niye adı s8 ve 1000 tl ye yakin fiyat farki var ?İkisi arasında çok fark var s8 de iris göz tarayıcı var 8 mp ön kamera geliştirilmiş kamera yazılımı Exynos 8895 işlemci %30 pil tasarruf kullanımı Mali G71 Mp20 grafik işlemci 2k QHD HDR Corning Gorilla glass 5 ekran var çok amaçlı parmak izi sanal tuşlar %84 ekran kasa oranı Ve özel bixby asistanı var say say bitmez bir sürü özelliği var
h
Yani ikisi de amiral gemisi ve kaliteli telefon her işini görmeye s7 bile yeter demek istedim . Tabii ki fark olacak , yoksa niye adı s8 ve 1000 tl ye yakin fiyat farki var ?