Hangi telefonu almalıyım?

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    70

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Aşırı oyun oynayan biriyim Şuanda 5s kullanıyorum şarj dışında çok sıkıntısı yok gibi 2-3 yıl sıkıntı çıkarmadan götürebilecek telefon lazım kamera benim için çok önemli değil Anketi oylayıp nedenini yorum olarak bırakırsanız sevinirim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S8 plus.
Ekranı ve boyutu çok iyi. Kasma donma yok. Performansı özellikle oyunlarda müthiş. Pili de sizi tatmin eder

Neptunas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle S8 Plus önerimdir, Kullananların hiçbirinden bir şikayet almadım. Oyun performansı üst düzey, pili uzun ömürlü ve sağlam bir telefon, Ben İphone 7 kullanıyorum iphone 7'de şarjı ile beni tatmin ediyor. Oyun oynuyorum. Ancak senin istediğin kriterlerde bir telefon S8 Plus'tur.

Reaksiyon puanı
258
6s Plus derim ben sebebi ise şuna İos sistemli bir telefon kullanıyorsun yine İos'tan devam et derim.6s Plus'ın çok iyi bir performansı var oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ayrıca bataryası da iyi.Ayrıca S8 Plus alabilecek bütçeye sahipseniz 7 Plus alın daha iyi olur.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
S8 in bataryası iyi değil. Benim teyzem s8 kullanıyor ara sıra sosyal medyada falan dolaşır telefonu çok kullanmaz ama yine de telefon şarjdan çıkmıyor. Oyun performansı konusunda seni tatmin eder ama şarj konusunda çok üst bir şey bekliyorsan bekleme. Alacaksan s8 plus al onun şarjı daha iyi gidiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada çok yoğun kullanırsan 2 yıl götürür sonra kullanamazsın. Samsung uzun ömürlü değil.

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
S8 plus.
Ekranı ve boyutu çok iyi. Kasma donma yok. Performansı özellikle oyunlarda müthiş. Pili de sizi tatmin eder
5s küçük telefon birden o kadar büyük telefona geçmek beni rahatsız eder mi onu düşünüyorum
6s Plus derim ben sebebi ise şuna İos sistemli bir telefon kullanıyorsun yine İos'tan devam et derim.6s Plus'ın çok iyi bir performansı var oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ayrıca bataryası da iyi.Ayrıca S8 Plus alabilecek bütçeye sahipseniz 7 Plus alın daha iyi olur.
Bir yanım öyle diyor ama şu şarj konusundan bıktım kaç tane kablo değiştirdim kabloları fazla dayanıksız yada bende hata var bilmiyorum %100 ile oynadığım oyun saati en fazla 1 saat oluyor

Gökhan Tepeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle İphone 6s plus almalısın Hem büyük ekran avantajı var apple kalitesi ios stabilliği geniş app store içerikleri hemde kamerası bence çok iyi android kullanıp iose geçtim kesinlikle android sana sıkıntı çıkaracaktır. iosten vazgeçme derim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
5s küçük telefon birden o kadar büyük telefona geçmek beni rahatsız eder mi onu düşünüyorum

Bir yanım öyle diyor ama şu şarj konusundan bıktım kaç tane kablo değiştirdim kabloları fazla dayanıksız yada bende hata var bilmiyorum %100 ile oynadığım oyun saati en fazla 1 saat oluyor
Ben iphone 4'ten s7'ye geçtim. Oh dünya varmış dedim ve hiç değişik gelmedi

Cel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
htc u 11 ' e de bak derim s8 plus kadar büyük değil alışman konusunda belki biraz daha kolay olabilir oyunda flnda sıkntı çıkarmaz hoparlör mikrofon kulaklık tam performans alırsın kamerasıda seni etkiler s8 plusta kötü değil tabi hangisini beğenirsen karar senin o fiyatlarda alınacak bu iki telefon var bence zaten sadece şuan s8 plus yada htc u 11 ha beklerim derseniz eğer ki telefonunuz da dayanır sanırım söylediğinize göre biraz daha note 8 çıktığında alırsanız sizi oyun konusunda aşırı derecede memnun edeceği konusunda iddialıyım note serileri canavar gibi bu konularda :D :D

Son düzenleme:

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Kesinlikle s8. Plus alanları anlayabilmiş değilim tabi tercih meselesi ama parmak izine ulaşmak çok zor oluyor küçük elle ve 5.8 inç ekran hayli hayli götürür sizi. İp a bakmayın sakın yenisinin çıkmasına çok az kaldı ve değişik sızıntılar var eğer büyük bir yeniliklerle gelirlerse 4000 tl verdiğiniz 1 yıllık iphone ununuz çöp olur

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oyun için ne gerekli ?
Ekran kalitesi tercihen büyük boyut ve batarya , güç için orta segment cihazlarda bir şekilde iyi oyun oynatıyor .
S8 Plus , sadece kalas iPhone 7 Plus boyutunda biri 6.2 öbürü 5.5 inç olmasına rağmen
Bu sorunun cevabı şöyle olur s8 plusun kasa boyutunu beğenirsen (mağazaya gidip bakarsın ) S8 Plus
Çok büyük dersen S8
Bunlar çok pahalı ne bu böyle dersen S7 Edge
iPhone 7nin 4.7 inçlik her yerinden çerçeve fışkıran ekranı o lanetli bataryası
6s plusun o çerçevede sınır tanımayan ekranı asla S7 Edge , s8 ve s8 plusun kalitesinin yanına daha yaklaşamaz
7 Plus ayrı kalas zaten onu da eleyin

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4302426)

Son düzenleme:

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Oyun için ne gerekli ?
Ekran kalitesi tercihen büyük boyut ve batarya , güç için orta segment cihazlarda bir şekilde iyi oyun oynatıyor .
S8 Plus , sadece kalas iPhone 7 Plus boyutunda biri 6.2 öbürü 5.5 inç olmasına rağmen
Bu sorunun cevabı şöyle olur s8 plusun kasa boyutunu beğenirsen (mağazaya gidip bakarsın ) S8 Plus
Çok büyük dersen S8
6s plusun o çerçevede sınır tanımayan ekranı asla S7 Edge , s8 ve s8 plusun kalitesinin yanına daha yaklaşamaz
Valla kardeşim şimdi yorum yapacaktım ama gerek kalmadı. Adeta söylemek istediklerime tercüman olmuşsun. :D

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Oyun için ne gerekli ?
Çok büyük dersen S8
Merak ettim siz ne kullanıyorsunuz

Reaksiyon puanı
258
Sen şuan İos kullandığın için yine İos'tan devam et fanboylarn lafını dikkate alma 7 Plus al mis gibi telefon çok rahat edersin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gece kamerası kendinden ucuz bir çok telefondan daha fazla gren yapan misss gibi telefon.:D

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone 8' i bekleyin ya da ıphone 6S Plus 128 GB babalar gibi telefon bırakın Samsung' u

M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet evet tabi 7 Plus alsın.
Soldan sağa
5.5 inç , 6.2 inç , 5.8 inç , 4.7 inç
Galaxy-S8-and-Galaxy-S8-Plus-2.jpg

Çerçevelerle oyun deneyimi yaşar artık.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sen şuan İos kullandığın için yine İos'tan devam et fanboylarn lafını dikkate alma 7 Plus al mis gibi telefon çok rahat edersin.
Yav bugün arkadaşım iPhone 7 Plus aldı , benim V10 la karşılaştırıyoruz , kamerası bazı durumlarda sadece bir tık daha iyi . Ön kamerası çoooookk dar , gerçekten V10 kullanan biri olarak daha dar geliyor diye düşünüyor olabilirim ama nerdeyse adamın kafasından omuzlarının biraz aşağısına kadar alıyor , benim telefonum ise rahat 8 9 kişi sığıyor . iPhone milletin bilmediği farklı yerlerden bir sürü şeyi kısıyor siz ayakta uyuyorsunuz . Bu arada iPhone 7 , S7 edge'in rakibi ki bence S7 edge daha iyi .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yav bugün arkadaşım iPhone 7 Plus aldı , benim V10 la karşılaştırıyoruz , kamerası bazı durumlarda sadece bir tık daha iyi . Ön kamerası çoooookk dar , gerçekten V10 kullanan biri olarak daha dar geliyor diye düşünüyor olabilirim ama nerdeyse adamın kafasından omuzlarının biraz aşağısına kadar alıyor , benim telefonum ise rahat 8 9 kişi sığıyor . iPhone milletin bilmediği farklı yerlerden bir sürü şeyi kısıyor siz ayakta uyuyorsunuz . Bu arada iPhone 7 , S7 edge'in rakibi ki bence S7 edge daha iyi .
V10 belkide kamerada gece 7 Plus'ı alır.