Hangi telefonu almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MFC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, çok şık bulduğum için samsung galaxy a3 2016 modelini almak istiyorum fakat daha önce android kullanmadım. yaptığım araştırmalarda donanımının yetersiz olduğunu öğrendim.(tek derdim telefon kasmasın, sosyal medya az kullanırım sadece müzik dinlerim, oyun oynamam). Bu kasma ihtimallerine karşı GM 4G modelini bir alternatif olarak belirledim sanırım android one'ın kasma sorunu olmuyormuş. 5.5 inch lik telefon istemiyorum max 5 inchte beğendiğim şık telefonu mu almalıyım yoksa daha ucuz ve aşağı yukarı aynı donanımda olan gm yi mi seçmeliyim. not: lumia kullanıyorum.

o1No1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 6s Plus diyerek geçerim lakin dediğin özelliklerde iPhonenin yeni çıkmış bir telefonu vardı, özellikleri 6 ile aynı fakat boyutu küçük.Bir bak derim.

MFC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6s Plus diyerek geçerim lakin dediğin özelliklerde iPhonenin yeni çıkmış bir telefonu vardı, özellikleri 6 ile aynı fakat boyutu küçük.Bir bak derim.
evet o da ihtimallerim arasında aslında ama emin değilim boyut olarak biraz büyük bir telefon olsa iyi olacak benim açımdan şuan zaten 4inch kullanıyorum, teşekkürler

Azizacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G2 900tl. bir bak derim yalnız 4G uyumlu değil. 4G uyumlu istiyorsan Sony M5 güzel bir cihaz. tavsiyemdir 1000 tl bandında

emre67123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia z5 compact düşünebilirsin güçlü bir donanımı
var kasma donma yaşamazsın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba, çok şık bulduğum için samsung galaxy a3 2016 modelini almak istiyorum fakat daha önce android kullanmadım. yaptığım araştırmalarda donanımının yetersiz olduğunu öğrendim.(tek derdim telefon kasmasın, sosyal medya az kullanırım sadece müzik dinlerim, oyun oynamam). Bu kasma ihtimallerine karşı GM 4G modelini bir alternatif olarak belirledim sanırım android one'ın kasma sorunu olmuyormuş. 5.5 inch lik telefon istemiyorum max 5 inchte beğendiğim şık telefonu mu almalıyım yoksa daha ucuz ve aşağı yukarı aynı donanımda olan gm yi mi seçmeliyim. not: lumia kullanıyorum.
senin işini gm4g görecektir bende kullanıyorum ve memnunum...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Samsung a5 2016'nin 1300 tl bandinda satildiginiz dusunursek;

A5 modeli tasarimi, kamerasi, kismen pili ile iyi isler yapan bir urun. Fakat duydugunuz gibi donanimi iyi degil. Yani oyun oynamayi gectim gundelik kullenimda bile sorunlar yasarsiniz. Keza arden bey a7 2016 da bile sorunlar yasadigi belirmisti ukt de yanlis hatirlamiyorsam. Incelerken urun size guzel gelebilir ama ilerisini de dusunun. Ileride gundelik kullanda bile sorun yasatma ihtimali yuksek oldugu icin a5 2016 modeli yerine,

Lg g4, general mobile 5 plus, lenovo vibe p1 modelleri bu fiyat segmentinde daha iyi performans sunan urunler. Tavsiyem bu urunlerden birini almaniz yonundedir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Z5C.

Tek tercihin olsun Aları geç onlar 1 Nisan cihazları. Ya da nefret ettiğin birine edebileceğin en güzel hediye.