Hangi telefonu alayım?

serdarkrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
reeder p10s lg g4 honor 7 hangisi önerirsiniz öyle çok oyun oynayan biri değilim ısınma donma problemleri çıkartmasın kamerası iyi olsun şarjıda günü çıkartsın yeter :)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
LG G4'te kronik sorunlar var 500K serilerinde falan. 600K alırsan sorun olmaz diye ümit ediyorum.
Reeder p10S F/P telefonu. Donanımı falan da baya ilgi çekici.
Honor 7 hakkında pek bir fikrim yok ama operatör telefonlarını almaya sıcak bakmıyorum, şahsi görüşüm bu yönde =)

serdarkrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G4'te kronik sorunlar var 500K serilerinde falan. 600K alırsan sorun olmaz diye ümit ediyorum.
Reeder p10S F/P telefonu. Donanımı falan da baya ilgi çekici.
Honor 7 hakkında pek bir fikrim yok ama operatör telefonlarını almaya sıcak bakmıyorum, şahsi görüşüm bu yönde =)

dostm p10s kafama yatıyor ama daha önce duymadgm bir marka olduğundan biraz çekimserim reeder hakkında bir bilgin varmı peki

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
dostm p10s kafama yatıyor ama daha önce duymadgm bir marka olduğundan biraz çekimserim reeder hakkında bir bilgin varmı peki

Alanlar memnun forumda da konusu mevcut hatta o mesajımda da konunun linkini vermişim. Yani General Mobile gibi F/P telefonu fakat onun kadar şikayet duymadım. Bence onu göz önünde bulundur. Kesin bir bilgim yok telefonla ilgili sadece kağıt üzerindeki donanım özelliklerinden yola çıkarak bu yorumları yapıyorum

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Cihaz gionee s8. Reeder burada marka basıp satıyor p10s diye. Güzel cihaz öneririm. Gm discovery de gionee e3 tü mesela. Türk firma diye geçinen markalar böyle işte yurt dışından farklı markaları getirip marka satıyorlar. Geneli böyle bazen değişiyor