Hangi telefon ?

Sizce 1000-1300 tl arasında hangi telefonu almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    21

Yusuf uzun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefon alacağım 1000-1300 lira arası olması lazım pili güzel olmalı. Ve en az beni 2 gün götürmeyi zaten fazla telefona giren biri değilim biraz arama yapacam sadece. biraz tablet gibi olmalı ve her oyunu oynayabileceğim gibi olmalı . ben bazı telefonlara baktım ama karar veremedim birde size soram dedim.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Telefon alacağım 1000-1300 lira arası olması lazım pili güzel olmalı. Ve en az beni 2 gün götürmeyi zaten fazla telefona giren biri değilim biraz arama yapacam sadece. biraz tablet gibi olmalı ve her oyunu oynayabileceğim gibi olmalı . ben bazı telefonlara baktım ama karar veremedim birde size soram dedim.
Xiaomi mi 5 tabi ki

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Listedeki Diğer telefonların Performansı hiç iç açıcı değil.Xiaomi mi5 çok daha iyi.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Performans için yani bu noktada bu fiyat bandındaki en iyi ürün xiaomi mi5. Pil performansı için ise lenovo vibe p1 ise en doğru tercih olur. Piyasadaki pil konusunda en iyi modeller içinde yer alıyor vibe p1. Oyun performansı konusunda vibe p1'den beklentiniz çok yüksek olmasın. Orta segement bir işlemciye sahip. Ekran'nında 1080p olması oyun konusunda ortalama bir performans vermesine neden oluyor. Tabi buradaki bahsettiğimiz üst seviye grafiklere sahip oyunlar.

Ricardofatih1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Vibe p1 ideal olabilir ama Meizu Mi5 ile GM 5 Plus'a da bakıp almanızı tavsiye ederim.Bir de neye göre pilinizin 2 gun gitmesini istiyorsunuz?günün büyük kısmı wifi ile ugrasacaksaniz GM 5 Plus 2 gün gitmez

muhammetarlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reeder p10s der tek geçerim 4 gb ram müthiş,64 gb hafıza, full hd süper amoled ekran, parmak izi okuyucu, saymaktan bitiremicem en iyisi siz alın kullanın