Hangi Telefon Sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dirk41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dirk41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One E8 Z2 ve Z3 compact arasındayım ve yeni amiral gemiler çıkacağı için acaba indirim olur mu diye düşünüyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
One E8 Z2 ve Z3 compact arasındayım ve yeni amiral gemiler çıkacağı için acaba indirim olur mu diye düşünüyorum
Ne indirimi zamlanmadan al gitsin. Dolar aldı başını gidiyor. Bu da cihazlara yansır yani.

Ayrıca Timespace ve touchwiz optimus bir süre sonra sıkıyor rom launcher değişikliğine gidiliyor ama sense neden bilmiyorum kendisinden uzaklaştırmıyor kendisini launcher kurmaya bile çekinir hale geliyorsun sense yüzünden.

Sense'yi gözümde ancak ya flyme(meizu) ya da emotion ui(huawei) ile karşılaştırırım. Açıkçası geri kalanı pek de tüketiciyi yansıtmıyor.

Sony yine biraz daha sevimli hale getirse geçişleri iyi olacak ama ben bir Sony cihaza baktığımda nexustan tek farkının galeri ve walkman uygulaması olduğunu düşünüyorum. Yani kendisinden büyük bir şeyler katmıyor Sony.

Dirk41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one e8 gibi düşünüyorum sonyden bir kaç olumsuz yorum duydum ve nedense htc beni çekiyor, fakat fiyatlarda yeni modeller çıkınca düşme olur mu ?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Htc one e8 gibi düşünüyorum sonyden bir kaç olumsuz yorum duydum ve nedense htc beni çekiyor, fakat fiyatlarda yeni modeller çıkınca düşme olur mu ?

Düşebilir ama ne zaman olur kesin değil.dolar aldı başını gidiyor. Vestel vs Türkiye markaları ithal telefonlara ek vergiler talep ediyor. Herkes iphoneların ucuzlaşmasını beklerken zaman geldi bu sene mesela. Acelen yoksa tabi ki bekle ama kısa vadede büyük bi fiyat indirimi beklemiyorum.

tahsinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar en fazla iki bin lira kadar bütçem var ve telefon almak istyorum ama çok kararsızım yeni gelicek modellerle beraber fiyatlar düşer mi yoksa yeni bir model mi almak gerekir? Aklımda olan bir kaç model var kullanıcılar ya da fikirleri olanlar yardım etsin Sony Experia Z2, Htc Desire Eye, Htc One E8 bu üçü arasında kaldım ama başka model fikiri olan yardım edebilecek olanlar bekliyorum
Hiç düşünme HTC one m8 al 5 sene rahat kullanırsın.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Lg g3 2k ekran Şarjı çabuk bitiriyor ve kamera özellikleri rakiplerine göre kötü ön kamerası berbat onun dışında sıkıntısı yok lollipop'ta geldi tam oldu
Sony Z3 Şarj iyi ama kamerasında pembeleşme sorunu lens kayması ısınma sorunu var
HTC one m8 Ses kalitesi müthiş ama kamerası dandik ve batarya felaket arayüz çok sıkıcı
Samsung galaxy note galaxy s5 diyecek bir şey yok hiç bulaşma ille samsung diyorsan note 4 al
İİphone 5/5s 6 ön kamera kötü ios 8.1 ile şarj iki katı düşüyor.Yazılım problemleri had safhada
Hangisini beğeniyorsan onu al eline al dene derim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar en fazla iki bin lira kadar bütçem var ve telefon almak istyorum ama çok kararsızım yeni gelicek modellerle beraber fiyatlar düşer mi yoksa yeni bir model mi almak gerekir? Aklımda olan bir kaç model var kullanıcılar ya da fikirleri olanlar yardım etsin Sony Experia Z2, Htc Desire Eye, Htc One E8 bu üçü arasında kaldım ama başka model fikiri olan yardım edebilecek olanlar bekliyorum
bu üçü arasından kesinlikle one e8 derim en ideal ve m8 in plastik kasalı(saglam kötü plastik deil)hemde uygun fiyatlı olanı ayrıca arka kamerası one m 8 den iyi....

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony trolleri fena güldürüyor. Hepsinin de savunması aynı bizde 10 cigabayt rem var 20 magepiksel kamera var 123123 mah batarya vat oğlum biz daha iyiyiz. Aasildkad bu adamlar iphone'un 1 gb ram ile rakipsiz olduğunun farkında değiller sanırım. Katalog rakamları güzel göz boyar da işin laboratuvarı başka.