- Konuyu başlatan
Ne indirimi zamlanmadan al gitsin. Dolar aldı başını gidiyor. Bu da cihazlara yansır yani.One E8 Z2 ve Z3 compact arasındayım ve yeni amiral gemiler çıkacağı için acaba indirim olur mu diye düşünüyorum
Htc one e8 gibi düşünüyorum sonyden bir kaç olumsuz yorum duydum ve nedense htc beni çekiyor, fakat fiyatlarda yeni modeller çıkınca düşme olur mu ?
Hiç düşünme HTC one m8 al 5 sene rahat kullanırsın.Arkadaşlar en fazla iki bin lira kadar bütçem var ve telefon almak istyorum ama çok kararsızım yeni gelicek modellerle beraber fiyatlar düşer mi yoksa yeni bir model mi almak gerekir? Aklımda olan bir kaç model var kullanıcılar ya da fikirleri olanlar yardım etsin Sony Experia Z2, Htc Desire Eye, Htc One E8 bu üçü arasında kaldım ama başka model fikiri olan yardım edebilecek olanlar bekliyorum
bu üçü arasından kesinlikle one e8 derim en ideal ve m8 in plastik kasalı(saglam kötü plastik deil)hemde uygun fiyatlı olanı ayrıca arka kamerası one m 8 den iyi....Arkadaşlar en fazla iki bin lira kadar bütçem var ve telefon almak istyorum ama çok kararsızım yeni gelicek modellerle beraber fiyatlar düşer mi yoksa yeni bir model mi almak gerekir? Aklımda olan bir kaç model var kullanıcılar ya da fikirleri olanlar yardım etsin Sony Experia Z2, Htc Desire Eye, Htc One E8 bu üçü arasında kaldım ama başka model fikiri olan yardım edebilecek olanlar bekliyorum