Hangi Sözlük Programı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SmH51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba Shiftdelete Üyeleri;

İlk şunu belirtmeliyim ki aranıza yeni katılmış bulunuyorum. Soracağım konuyu yanlış yere açtıysam af ola. Ben geçenlerde bir arkadaşın yanına gitmiştim. Orada bir sözlük gördüm ve internet sitesinde gezerken ingilizce bir kelimenin üzerine gelince türkçesi geliyor. O programı çok merak ettim ve internette bayağı araştırma yaptım ama ya ben bulamadım yada göremedim. Eğer siz o proğramın ne olduğunu biliyorsanız bana ismini söylerseniz çok memnun kalacağım.

Şimdiden Yardım Edenede Etmeyenede ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Saygılarımla....

---------- saat 20:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------

Ve yahut sizin bana önerebileceğiniz bir sözlük programı var mı?

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Babylon olabilir mi acaba? Firefox eklentisi ile dediğin işlemi gerçekleştirebilirsin.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Babylon denedim onda sözcüğü seçip mausenin ortasına tekerleye tıkladığımızda buluyor. Oda doğruyu söylemek gerekirse hoşuma gitmedi.

clasiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linguatic diye bi sözlük var onda dediğin özellik mevcut kelimenin üzerinde 2 saniye fareyi bekletince program aktif oluyu bak istersen

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar yazmış yazacaklarını zaten bende Babylonu öneririm hem ie hem mozilla eklentisi var ve istediğin gibi tabi tam sürüm alman gerekli...

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Babylon içerik itibariyle çok güzel sözlük tabiki, bayağı kapsamlı ve birçok dile çevirebilme şansın oluyor. Bende tam sürümü mevcut olduğundan Babylonun onua kullanacağım elbette. "clasiq"" arkadaşımızın verdiği sözlükte aradığım sözlük Linguatic.

Yardımlarınızdan Dolayı Herkese Çok Teşekkür Ederim.

Saygılarımla....