arkadaşlar selam şuanda 16/4 paket superonline kullanıyorum ama genelde 8/0.5 kullanıyorum şaka gibi turktelekoma geçmeyi düşünüyorum vodafone türktelekom ve superonline altyapısına sahibim sizce ne yapmalıyım
Hepsi ADSL mi peki?arkadaşlar selam şuanda 16/4 paket superonline kullanıyorum ama genelde 8/0.5 kullanıyorum şaka gibi turktelekoma geçmeyi düşünüyorum vodafone türktelekom ve superonline altyapısına sahibim sizce ne yapmalıyım
sormadım ama zaten ailem çok sıcak bakmaz vodafone tt ve superonline dışınaKablonet altyapısı mevcut mu?
Kablonet'in devletimize ait olduğunu bilseler TT ve Vodafone'dan sıcak bakarlar diye düşünüyorum.sormadım ama zaten ailem çok sıcak bakmaz vodafone tt ve superonline dışına
müşteri hizmetleri olmayan değil mi kablonetKablonet'in devletimize ait olduğunu bilseler TT ve Vodafone'dan sıcak bakarlar diye düşünüyorum.
Turknet o. Devletin müşteri hizmetleri var. Ford Transit'i bile var Türksat Kablo'nun. Yaşadığınız yerde var mı peki?sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
müşteri hizmetleri olmayan değil mi kablonet
O Türknet.sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
müşteri hizmetleri olmayan değil mi kablonet
apartmanda kullanan yok altyapı sorgulamasını nerden yaparım acaba ?Turknet o. Devletin müşteri hizmetleri var. Ford Transit'i bile var Türksat Kablo'nun. Yaşadığınız yerde var mı peki?
apartmanda kullanan yok altyapı sorgulamasını nerden yaparım acaba ?
yaşadığım şehirde yok maalesef konya ereğlideyim konya seçince ereğli çıkmıyorBuradan yapabilirsiniz. Hemen ana sayfada.![]()
Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
Türksat Kablo Resmi Web Sitesiwww.turksatkablo.com.tr
Kullanan komşularından speedtest iste aralarında pek fark yoktur.2 seçenek var vodafone, türktelekom
teşekkürlerKullanan komşularından speedtest iste aralarında pek fark yoktur.