Hangi renk?

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
P40 liteda karar kıldım pembe rengini düşünüyorum sizce hangi rengini almalıyım?

HyperFuryXI

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Biraz daha karanlık ama gece yarısı siyahı güzel duruyor.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Ya arkadaşların "Sen kız mısın?" diye dalga geçerse! :D
Abi zevkler ve renkler tartışılmaz. :)
Hem rengin cinsiyeti mi olurmuş?

Ha benim tavsiyemse en ucuzunu alın. Çünkü zaten telefonların arkası cam olduğu için çoğu insan gibi siz de kılıfla kullanacaksınız muhtemelen. Rengin pek önemi yok.

Reaksiyon puanı
10,315
Abi zevkler ve renkler tartışılmaz. :)
Hem rengin cinsiyeti mi olurmuş?

Ya Usain, bu ufaklıklara bayılıyorum. Çok seviyorum onları. Hele o yüreğinin bütün masumiyetiyle "Ama ben küçüğüm, mesele olur mu?" deyişi yok mu?! Kucaklayıp saçlarından okşayasım geldi içimden. O yüzden onlarla şakalaşmak çok hoşuma gidiyor! :)

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Neden böyle konular açıyorsunuz kişisel seçenek yeşil
Kişisel seçenek diyorsunuz da bir telefon önerisinde insanlar kendi beğendikleri telefonları söylemiyorlar mı? Biraz önce se xr karşılaştırmasi konusuna girdim baziları kötü tasarımlı olarak xrı nitelendiriyorken bazısı senin parasına göre boş olduğunu söylüyor.Bildiğim kadarıyla Forumun amacı konuları tartışmak değil midir?

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Kişisel seçenek diyorsunuz da bir telefon önerisinde insanlar kendi beğendikleri telefonları söylemiyorlar mı? Biraz önce se xr karşılaştırmasi konusuna girdim baziları kötü tasarımlı olarak xrı nitelendiriyorken bazısı senin parasına göre boş olduğunu söylüyor.Bildiğim kadarıyla Forumun amacı konuları tartışmak değil midir?
benim en sevdiğim renk siyah kişinin beğenisine göre değişir bu. telefon bir donanımdır , renk ise bir zevk meselesi yazacağınız şeyi 2 kere düşünün. İyi forumlar.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Siyah her zaman çekici gelmiştir.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Hayırlı olsun.P40 lite tercihi yaptığın için umarım pişman olmazsın.Renk olayına gelince beyaz almanı tavsiye ederim.
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim en sevdiğim renk siyah kişinin beğenisine göre değişir bu. telefon bir donanımdır , renk ise bir zevk meselesi yazacağınız şeyi 2 kere düşünün. İyi forumlar.
Telefon tavsiyesi verirken de kimi tasarımını sever realme 6 pro der kimi de note 10 lite der onun için kamera önemlidir.Bu da sonuçta öznele kaçmıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyah her zaman çekici gelmiştir.
Hocam sanırım siyah alacağım,80 tl fark var arada

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Telefonun tasarımına en son bakılır daha çok uzatmayalım hangisini beğendiysen onu al kardeşim.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Siyah p40 lite sipariş ettim,Yorumlarınız için teşekkürler:)