Ravenn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 159
P40 liteda karar kıldım pembe rengini düşünüyorum sizce hangi rengini almalıyım?
Erkeğim fakat yaşım küçük sıkıntı olmaz diye düşündümBayansan pembe tabii ki... Erkeklere pek gitmez.![]()
Ya arkadaşların "Sen kız mısın?" diye dalga geçerse!Erkeğim fakat yaşım küçük sıkıntı olmaz diye düşündüm
Abi zevkler ve renkler tartışılmaz.Ya arkadaşların "Sen kız mısın?" diye dalga geçerse!![]()
Abi zevkler ve renkler tartışılmaz.
Hem rengin cinsiyeti mi olurmuş?
Kişisel seçenek diyorsunuz da bir telefon önerisinde insanlar kendi beğendikleri telefonları söylemiyorlar mı? Biraz önce se xr karşılaştırmasi konusuna girdim baziları kötü tasarımlı olarak xrı nitelendiriyorken bazısı senin parasına göre boş olduğunu söylüyor.Bildiğim kadarıyla Forumun amacı konuları tartışmak değil midir?Neden böyle konular açıyorsunuz kişisel seçenek yeşil
benim en sevdiğim renk siyah kişinin beğenisine göre değişir bu. telefon bir donanımdır , renk ise bir zevk meselesi yazacağınız şeyi 2 kere düşünün. İyi forumlar.Kişisel seçenek diyorsunuz da bir telefon önerisinde insanlar kendi beğendikleri telefonları söylemiyorlar mı? Biraz önce se xr karşılaştırmasi konusuna girdim baziları kötü tasarımlı olarak xrı nitelendiriyorken bazısı senin parasına göre boş olduğunu söylüyor.Bildiğim kadarıyla Forumun amacı konuları tartışmak değil midir?
Hayırlı olsun.P40 lite tercihi yaptığın için umarım pişman olmazsın.Renk olayına gelince beyaz almanı tavsiye ederim.P40 liteda karar kıldım pembe rengini düşünüyorum sizce hangi rengini almalıyım?
TeşekkürlerHayırlı olsun.P40 lite tercihi yaptığın için umarım pişman olmazsın.Renk olayına gelince beyaz almanı tavsiye ederim.
Telefon tavsiyesi verirken de kimi tasarımını sever realme 6 pro der kimi de note 10 lite der onun için kamera önemlidir.Bu da sonuçta öznele kaçmıyor mu?benim en sevdiğim renk siyah kişinin beğenisine göre değişir bu. telefon bir donanımdır , renk ise bir zevk meselesi yazacağınız şeyi 2 kere düşünün. İyi forumlar.
Hocam sanırım siyah alacağım,80 tl fark var aradaSiyah her zaman çekici gelmiştir.
Hayırlı olsun biraz sert konuşmuş gibi hissettim özür dilerim.Siyah p40 lite sipariş ettim,Yorumlarınız için teşekkürler![]()
Ben de sert tepki verdim,kusura bakmayın.Hayırlı olsun biraz sert konuşmuş gibi hissettim özür dilerim.