Hangi Ram'i Almalıyım ?

metamorphosis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar, laptopum için RAM arıyordum aynı marka model bulamadığım için bunlara yöneldim. 8GB'liği 16GB yapacağım. Bunların dışında siz de önerirseniz çok iyi olur, Benle aynı model bilgisayar kullanan bir kaç kişi ilk linktekini sorunsuz takıp çalıştırabilmiş, ancak aşağı yukarı aynı fiyata ikinci linkteki diğer RAM de dikkatimi çekti. RAM özelliklerime göre hangisini alayım sizce ? Veya önereceğiniz başka model var mıdır ?
İlk RAM
İkinci RAM
Adsız.png

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Senin kullandığın ram, CL 22 çalışabiliyor. Birinci bulduğun ramde CL 22 . Bu nedenle onu almalısın. İkinci ram hem CL 20 olduğu için farkl,hem de daha pahalı.

metamorphosis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Onu alayım o halde peki fiyatı sizce şuan uygun mu yoksa ilerde düşer mi bekleyeyim mi ?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Merhaba arkadaşlar, laptopum için RAM arıyordum aynı marka model bulamadığım için bunlara yöneldim. 8GB'liği 16GB yapacağım. Bunların dışında siz de önerirseniz çok iyi olur, Benle aynı model bilgisayar kullanan bir kaç kişi ilk linktekini sorunsuz takıp çalıştırabilmiş, ancak aşağı yukarı aynı fiyata ikinci linkteki diğer RAM de dikkatimi çekti. RAM özelliklerime göre hangisini alayım sizce ? Veya önereceğiniz başka model var mıdır ?
İlk RAM
İkinci RAM
Ekli dosyayı görüntüle 151761
8x2 kullanmanızı öneririm sadece 16 gb olması sisteminizi biraz daha yorar

metamorphosis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Spd yazan yerin resmini atar mısınız
2 resmi birleştirdim aşağıdaki bölüm spd bölümü
Mesaj otomatik birleştirildi:

8x2 kullanmanızı öneririm sadece 16 gb olması sisteminizi biraz daha yorar
Elimdeki laptoptaki var olan RAM 8gb zaten hocam linktekiler de öyle 8x2 şeklinde oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatının düşeceğini sanmam
Fiyatlar çok zikzak ilerlemiş bakalım alacağım ama sanırım