Soru Hangi Operatöre Geçmeliyim?

RM.YirmiUc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Sana tavsiyem; "Vodafone" hat alma. Ben 29 TL gelecek olan fatura 46 TL geldi ve 16 TL'si vergi. TürkTelekom'a geçmeyi planlıyorum.

RM.YirmiUc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Bana söylenen vergi zaten 29 TL içindeydi. Bundan sonra Allah'ın laneti onların üzerine olsun.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Sana tavsiyem; "Vodafone" hat alma. Ben 29 TL gelecek olan fatura 46 TL geldi ve 16 TL'si vergi. TürkTelekom'a geçmeyi planlıyorum.
Verginin opt ile ne ilgisi var anlamadım? Yeni hat olmasaydı 29tl ek telsiz kullanım vergisi öderdin 3 küsür liraydı

RM.YirmiUc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Bu yıl almıştım zaten o hattı. 3 lira ise zaten ödediğim vergi. Bana gelen anlaştığım tutar 29 TL olması lazımken adamlar tuttu vergi 16 TL yaptı. Ona kafamın tası attı.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Bu yıl almıştım zaten o hattı. 3 lira ise zaten ödediğim vergi. Bana gelen anlaştığım tutar 29 TL olması lazımken adamlar tuttu vergi 16 TL yaptı. Ona kafamın tası attı.
Anladım yeni hat aldığından hat açılış özel iletişim vergisi 6 küsür, 3 küsür ruhsatname ödersin artı olarak da her zaman telsiz kullanma ücreti yansır. Hattı sıfır aldığın için vergi de yansıyacak deselerdi keşke ne ödeyeceğini bilirdin

RM.YirmiUc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Yapacak birşey yok. Ödeyeceğim artık o tutarı. Sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğim artık.

teknoman007

Doçent
Reaksiyon puanı
312
Bence de tt altyapısını kullanmasına rağmen fiyat olarak çok daha uygun
evet türk telekom çeken her yerde bimcell çekiyor sadece ismi bimcell ikisi aynı alt yapıyı kullanıyor. fakat türk telekom ve bimcell fiyatlarına paket gb aynı olsa bile fiyat farkı çok fazla var. bimcell gerçekten fiyat performans ürünü