RM.YirmiUc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 52
Sana tavsiyem; "Vodafone" hat alma. Ben 29 TL gelecek olan fatura 46 TL geldi ve 16 TL'si vergi. TürkTelekom'a geçmeyi planlıyorum.
Hiç faturalı kullanmadim da 29 liraysa 29 gelmesi gerekmez miSana tavsiyem; "Vodafone" hat alma. Ben 29 TL gelecek olan fatura 46 TL geldi ve 16 TL'si vergi. TürkTelekom'a geçmeyi planlıyorum.
Verginin opt ile ne ilgisi var anlamadım? Yeni hat olmasaydı 29tl ek telsiz kullanım vergisi öderdin 3 küsür liraydıSana tavsiyem; "Vodafone" hat alma. Ben 29 TL gelecek olan fatura 46 TL geldi ve 16 TL'si vergi. TürkTelekom'a geçmeyi planlıyorum.
Anladım yeni hat aldığından hat açılış özel iletişim vergisi 6 küsür, 3 küsür ruhsatname ödersin artı olarak da her zaman telsiz kullanma ücreti yansır. Hattı sıfır aldığın için vergi de yansıyacak deselerdi keşke ne ödeyeceğini bilirdinBu yıl almıştım zaten o hattı. 3 lira ise zaten ödediğim vergi. Bana gelen anlaştığım tutar 29 TL olması lazımken adamlar tuttu vergi 16 TL yaptı. Ona kafamın tası attı.
evet türk telekom çeken her yerde bimcell çekiyor sadece ismi bimcell ikisi aynı alt yapıyı kullanıyor. fakat türk telekom ve bimcell fiyatlarına paket gb aynı olsa bile fiyat farkı çok fazla var. bimcell gerçekten fiyat performans ürünüBence de tt altyapısını kullanmasına rağmen fiyat olarak çok daha uygun