I AM ZENCİ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
2 notebook arasında kaldım her ikisindede rtx 2070 var birisinin maalesef linkini atamıyorum
[/URL]
2.marka:excalibur
Islemci:i7 10750h
Boyut 15.6 inch 240hz
Neyse bu kadar yeter
Not:benim korkum ekranlar birisi 15.6 inch 240hz iken digeri 17.3 inch 144hz ve tabiiki islemciler aslında bu iki islemci arasında pek fark yok ama birisi yeni iste aslında masaustu alacaktım(hazır)sonra dedimki beni babam zorla misafirliklere dugunlere goturuyor bende orda sıkılmamak için laptop alıyım dedim misafirliklere cok gitmiyoruz zaten suan gidemeyiz o ayrı konu dugunlere ise biraz fazla gidiyorduk ayda bazen 2.3 defa, babamında izniyle bu ikisini ona gosterdim ama kararsızım hangisi?
Bu arada taşımak sorun degil oma gore canta da alıcam
[/URL]
Sanırım o notebook linke gitmiyor neyse ozellikleri sayam
1.rtx 2070
2.i7 9750h
3.17.3 inch 144hz
4.mekanik klavye (digerinde yoktu)
Her ikisindede 16gb ram var
[/URL]
2.marka:excalibur
Islemci:i7 10750h
Boyut 15.6 inch 240hz
Neyse bu kadar yeter
Not:benim korkum ekranlar birisi 15.6 inch 240hz iken digeri 17.3 inch 144hz ve tabiiki islemciler aslında bu iki islemci arasında pek fark yok ama birisi yeni iste aslında masaustu alacaktım(hazır)sonra dedimki beni babam zorla misafirliklere dugunlere goturuyor bende orda sıkılmamak için laptop alıyım dedim misafirliklere cok gitmiyoruz zaten suan gidemeyiz o ayrı konu dugunlere ise biraz fazla gidiyorduk ayda bazen 2.3 defa, babamında izniyle bu ikisini ona gosterdim ama kararsızım hangisi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada taşımak sorun degil oma gore canta da alıcam
[/URL]
Sanırım o notebook linke gitmiyor neyse ozellikleri sayam
1.rtx 2070
2.i7 9750h
3.17.3 inch 144hz
4.mekanik klavye (digerinde yoktu)
Her ikisindede 16gb ram var