Hangi laptopu almalıyım ?

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende şuan lenovo thinkpad kullanıyorum en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım bu güne kadar, kardeşimdeki hp laptop altında soğutucu olmadan neredeyse kullanamayacak

suleymnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her zaman söylediğim gibi MacBook al hiçbir zaman pişman olmazsın.. :-)

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir Bilgisayar Mühendisi olarak yazıyorum. Laptopta ısınma 6 aydan sonra başlar. Lütfen ısınma sorunu yaşıyorum ve yaşamıyorum şeklindeki yorumlarınızı uzun süredir kullandığınız bilgisayarlarınız için yazın. 6 ay boyunca kullananlar açsınlar bilgisayarlarında full özelliklerde Cod Modern Warfare'yi açsınlar. Ondan sonra karar versinler ısınmasına. Facebook ile veya forumlarda dolanma ile Pc ısınmaz.(Pc HP değilse :P )

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir Bilgisayar Mühendisi olarak yazıyorum. Laptopta ısınma 6 aydan sonra başlar. Lütfen ısınma sorunu yaşıyorum ve yaşamıyorum şeklindeki yorumlarınızı uzun süredir kullandığınız bilgisayarlarınız için yazın. 6 ay boyunca kullananlar açsınlar bilgisayarlarında full özelliklerde Cod Modern Warfare'yi açsınlar. Ondan sonra karar versinler ısınmasına. Facebook ile veya forumlarda dolanma ile Pc ısınmaz.(Pc HP değilse :P )

Ne alaka oyun açınca ilk günde olsa ısınıyor laptop. :) 6 ay sonra biraz daha fazla ısınmasının sebebi içinin tozlanması olabilir. Benim laptop 2 gündür oyun açmasamda ısınıyordu, tozlarını temizledim yine ilk günkü gibi oldu. :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
asus parçaların bir kısmını kendi ürettiği için daha uyumlu çalışıyor lenovo parçaları hazır alıp topluyor markalıyor
Farketmez ki ? %100 kendi üretimini yapmıyor. Sadece ürettiği parçalardaki olay azıcık değişir. Oda pek farkedilmez. Lenovo tek kelimeyle mükemmel. İBM markasını dikkate alırsak lenovo. Ayrıca çarpışma testi bile yapıyor cihazlarına :lol:

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne alaka oyun açınca ilk günde olsa ısınıyor laptop. :) 6 ay sonra biraz daha fazla ısınmasının sebebi içinin tozlanması olabilir. Benim laptop 2 gündür oyun açmasamda ısınıyordu, tozlarını temizledim yine ilk günkü gibi oldu. :)

Şöyle.6 ay sonra iş yükü artar bilgisayarın. Toz oranı artar. Fakat bu tozu kendiniz temizleyemezsiniz. Çünkü servis dışında açılması garantisinin yanması anlamına gelir. Ben laptopumu ilk aldığımda 2 oyunda tık demezken şu anda fanı yüksekte olmaz ise boştayken bile kapanabiliyor.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu arada masada oynadım şimdi 82de durdu fakat ekran kartı benim casper gibi 80-85 yapıyor

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i7 işlemcili asus u al.asus tan şaşma eğer başka bakarsan eğer sony düşün başka birşeyde düşünme :) derim

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konuda lenovonun ısınma sorununun olduğunu anladım tercihim asus ve dell den yana olacak yardım edenlere teşekkürler.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kim diyo lenovo ısınma sorunu var yok öyle birşey bizzat ben kullandım z580i max 82 derece makina

dellde ısınıyor geçence bi arkadaş konu açtı

he asus oda rahat 80i netten incelemelere bak

bide i7 daha fazla i5 daha az ısınıyor diye birşey yok

sen herhalde 60 derece fln bekliyon masaüstü gibi :D :D

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kim diyo lenovo ısınma sorunu var yok öyle birşey bizzat ben kullandım z580i max 82 derece makina

dellde ısınıyor geçence bi arkadaş konu açtı

he asus oda rahat 80i netten incelemelere bak

bide i7 daha fazla i5 daha az ısınıyor diye birşey yok

sen herhalde 60 derece fln bekliyon masaüstü gibi :D :D

i7 daha fazla ısınır testleri var yapılmış ,sistem boşta iken 90 derece olan notebooklar var ben en verimlisini arıyorum.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkdaşta i7 2720qm var bende 2430 var aynı ısınması

boşta iken 90 derece nerde gördün sen onu ya :D tarihi eserdir yada tozdan fan dönmüyordur

bak o lenovo kullandım max 82 çıktı ve gta 4 çok zorlayan oyun

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkdaşta i7 2720qm var bende 2430 var aynı ısınması

boşta iken 90 derece nerde gördün sen onu ya :D tarihi eserdir yada tozdan fan dönmüyordur

bak o lenovo kullandım max 82 çıktı ve gta 4 çok zorlayan oyun

http://vatanbilgisayar.com/lenovo-59-332451-z580-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61204 iyimi bu nasıl ?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Herkes lenovo demiş dostum bence piyasaya iyi hakim oldu bu marka. Tercih etmelisin sende. Pişman olacağını sanmıyorum. Bende yeni bilgisayarımı masaüstü olarak toplamasaydım lenovo tercih ederdim herhalde.

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim makina işte ama çok geç kaldın şimdi fiyatı 1.700 fln oldu bayramda 1.444 aldık

http://www.vatanbilgisayar.com/Note...m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61204

bi kaç sorum olacak sistem boştayken fan çalışıyormu browser game açıkken fan hızı nasıl gta4 crysis gibi oyunları en azından orta derecede açıyormu ekran çözünürlüğü nasıl klavye ergonomisi falan ?

Herkes lenovo demiş dostum bence piyasaya iyi hakim oldu bu marka. Tercih etmelisin sende. Pişman olacağını sanmıyorum. Bende yeni bilgisayarımı masaüstü olarak toplamasaydım lenovo tercih ederdim herhalde.

hocam herkez lenovo diyorda kimse neden lenovo sorusuna cevap vermiyor ezbere söylüyorlar

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
istersen inceleme konuma yaz bunları ordan diğer arkadaşlarda görsün netten araşıranlar burdan bulamabilirler

cosmasa123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende monster bilgisayar aldım ama epey arada kalmıştım samsungmu asusmu yok lenova derken internet’de bir siteye rastladım.http://www.monsterindirimi.com adamlar sağolsun aradım. Tüm sorularıma bedavaya cevap verdiler. Adamlar baya bu işi yapıyor. Bu yorumuda adamlara bir katkım olsun yahu. Gecenin 4:30 da sorularımı cevapladıkları için yazıyorum. Ben öneriyorum hemde elamanlara bir katkım olsun.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar bende monster bilgisayar aldım ama epey arada kalmıştım samsungmu asusmu yok lenova derken internet’de bir siteye rastladım.http://www.monsterindirimi.com adamlar sağolsun aradım. Tüm sorularıma bedavaya cevap verdiler. Adamlar baya bu işi yapıyor. Bu yorumuda adamlara bir katkım olsun yahu. Gecenin 4:30 da sorularımı cevapladıkları için yazıyorum. Ben öneriyorum hemde elamanlara bir katkım olsun.
Reklam kokuyor :D