- Konuyu başlatan
SBYT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
Hımmm tamam sağol ben sadece tozunu alırım ve belki soğutucuyu da alırım ve yarın oyun hızlandırma şeyini de deneyeceğim
Siz bilirsiniz hocam. İsterseniz sistemin boşta ve yük altındaki değerlerini not alarak işe yararlılığını gözlemleyebilirsiniz.Hımmm tamam sağol ben sadece tozunu alırım ve belki soğutucuyu da alırım ve yarın oyun hızlandırma şeyini de deneyeceğim
Sistem bileşenlerini gözlemlemenize performansını sıcaklığını kullanımını incelemenize yararAida 64 ne işe yarar
Bunu tahmin etmek zor olacaktır. Bir çok etken mevcut. Ancak 25 fps den 35 40 fps e çıkacağını düşünüyorum.Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki senin ilk gösterdiğin yöntem var ya oyun hızlandırmak için
Onu yapınca fps artışı en az kaç olur
Peki senin ilk gösterdiğin yöntem var ya oyun hızlandırmak için
Onu yapınca fps artışı en az kaç olur
Minecraft son versiyonlarında rtx desteği vb bir çok özellik geldi grafikleri baya değişti 1.8.8 veya daha eski bir sürümde FPS in nasıl kontrol edebilir misin bir de optifine kurabilirsin fps artırmak içinBenim böyle bir pc m var ama oyunlarda düşük fps alıyorum (pc 7 yıllık)Z570 Core İ5 2430m-2.40ghz-6gb Ddr3-750gb-15.6"-Dvdrw-2gb Gt540m-Cam-Bt-W7bas fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Z570 Core İ5 2430m-2.40ghz-6gb Ddr3-750gb-15.6"-Dvdrw-2gb Gt540m-Cam-Bt-W7bas fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu arada 1 gb ram eklenmiş
Ve win 10 a yükseltilmiş
Offfff
1.16.1 optifine kullanıyorum zatenMinecraft son versiyonlarında rtx desteği vb bir çok özellik geldi grafikleri baya değişti 1.8.8 veya daha eski bir sürümde FPS in nasıl kontrol edebilir misin bir de optifine kurabilirsin fps artırmak için
Optifine kullanmadan 15 fps filan oluyordu zaten ve ben 1.8.8 i sadece sunuculara girmek için kullanıyorum hiç optifine ayarı yapmasam da kasmıyor 1.8.8 de1.16.1 optifine kullanıyorum zaten
Yapacak bişey yok bende de aynı durum söz konusu yeni sürümlerde fps düşük1.16.1 optifine kullanıyorum zaten
Optifine kullanmadan 15 fps filan oluyordu zaten ve ben 1.8.8 i sadece sunuculara girmek için kullanıyorum hiç optifine ayarı yapmasam da kasmıyor 1.8.8 de
Ben de de aynınsıkıntı var o yüzden uchiha-sasuke nin dediğini deneyeceģim işe yarar ise söylerimYapacak bişey yok bende de aynı durum söz konusu yeni sürümlerde fps düşük![]()
Minecraft yapisini bilmiyorum hocam. Dun eski bir test videosunda max 113 fps aldigini gordum o ekran kartinin. Oyun guncellemeler ile yarisindan fazlasi giderse 35 40 arasi alacagini soyledim. Performans ayarlari yapilmamis driver guncellenmemis sistemde illaki fps artarMinecraft son versiyonlarında rtx desteği vb bir çok özellik geldi grafikleri baya değişti 1.8.8 veya daha eski bir sürümde FPS in nasıl kontrol edebilir misin bir de optifine kurabilirsin fps artırmak için
TamamMinecraft yapisini bilmiyorum hocam. Dun eski bir test videosunda max 113 fps aldigini gordum o ekran kartinin. Oyun guncellemeler ile yarisindan fazlasi giderse 35 40 arasi alacagini soyledim. Performans ayarlari yapilmamis driver guncellenmemis sistemde illaki fps artar
Performans ayarları ve çözünürlüğe nereden bakılıyorExperience nvidiaya ait program. Oradan oyun optimizasyonu yapılabiliyor güncelleme kontrol edilebiliyor ancak sizin ekran kartı icin bir cok ozellik kapali olacaktir onu silebilirsiniz.
Performans ayarları ve çözünürlüğüde denermisiniz.
Özelden attığım mesajlarda Video ve yazılı anlatım mevcut hocamPerformans ayarları ve çözünürlüğe nereden bakılıyor
TamamÖzelden attığım mesajlarda Video ve yazılı anlatım mevcut hocam
Öncesinde hizmetlerdeki nvidia display container de sorun vardır veya dahili grafik karti inteli kullandiginizdan tekrar gelmistir nvidia kontrol panel.Tamam
He ve bende nvidia kontrol paneli de yoktu o da geldi
Teşekkür ederim hocam ? var mı bir gelismebu arada söyleyim pc lerden çok iyi anlıyorsun uchıha