- Reaksiyon puanı
- 1,230
İphone kulaklığı var zatenZenfone 2 ile orijinal Iphone 6s kulaklığı kullanıyorum attığın tüm Xiaomi kulaklıklarından daha kaliteli malzemeye sahip ve ses kalitesi daha iyi. Tavsiyem Iphone 6s kulaklığı al gerçekten ayrı bir ses kalitesi var.
Mi 5 ile Htc nin m8 veya m9 ile verdiği kırmızı pabuçlu kulaklığını kullanıyorum ses yüksekliği süper bass'lar ve tiz'ler dengeli.Öneririm.
5sİphone kac kulakligi var ama orijinal mi ? Benimkisi cok derin bassli 6s kulakligi oldugunu sanmam.
Valla taha 6s kullanan arkadasin varsa kulakligini denemeden baska kulaklik alma. Cunku ben bir cok kulak ici kulaklik denedim.
Şuan elimde 6s için var deneyip yazacam.Valla taha 6s kullanan arkadasin varsa kulakligini denemeden baska kulaklik alma. Cunku ben bir cok kulak ici kulaklik denedim.
Bu kulaklıklar aliexpreste daha ucuz bilgin vardır umarım
Biliyorum hocam'da o riske girememBu kulaklıklar aliexpreste daha ucuz bilgin vardır umarımAliexpres'te Xiaomi kendi mağazası vardı diye hatırlıyorum.
Fazla tecrübem yok fakat 4-5 kere sipariş verdim 1 tanesi takipli diğerleri takipsiz hepsi elime ulaştıBiliyorum hocam'da o riske girememYani 20-40 dolar arası vericem çok azda olsa gelmeyebilir yada çok geç gelebilir tecrübeliyim o yüzden bizim ülkeden almak gerek
![]()
30 lira aslında 90 lira fiyat 10 lira komisyonFazla tecrübem yok fakat 4-5 kere sipariş verdim 1 tanesi takipli diğerleri takipsiz hepsi elime ulaştı
https://tr.aliexpress.com/store/pro...32792677640.html?spm=2114.12010612.0.0.jSo0tV
50 TL fiyat farkı var![]()
10TL ne komisyonu?30 lira aslında 90 lira fiyat 10 lira komisyon![]()
Ziraat çekiyor 10 Tl olmayabilir ama daha az muhtemelen10TL ne komisyonu?
En Para komisyon almadan işlem yapıyor. Aklınızda bulunsun.Ziraat çekiyor 10 Tl olmayabilir ama daha az muhtemelen
Evet Gerçek o fiyat civarında...
şartlar uygunlaşırsa alırım onu...Evet Gerçek o fiyat civarında...