- Reaksiyon puanı
- 16,602
iyimişOyun için bunu kulanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 89689
Bu kulaklığı beslemesi için bunu kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 89690
3, 4 ay kullandım patlamalarda ve düşük frekanslarda distorsiyona uğruyor diye sattım onlar olmasa manyak kulaklıktı.Bilgisayarda Razer Kraken Tournament Edition
Dışarıda A70'in kutu içindeki kulaklığı
Ekli dosyayı görüntüle 89692
rahatmı kulaklıkBilgisayarda Razer Kraken Tournament Edition
Dışarıda A70'in kutu içindeki kulaklığı
Ekli dosyayı görüntüle 89692
Düzleşme kısmı saçına bağlı ama taktığım en rahat kulaklıktı arctis 3, 5 falan kullandım ama bu ayrı bir boyut.rahatmı kulaklık
benimkini takınca saçım düzleşiyo da
Hem yüksek seste hemde kısık seste dinledim cızırtı vs duymadım. Aldığımdan beri tek yaşadığım sorun mikrofon bazen robotlaşıyordu oda sanırım mikrofonu ağzımın içine kadar soktuğum için istemsizce tükürdüğüm için oluyor ama oda bir süre sonra geçiyor.Müzik için sennhesier cx275s kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3, 4 ay kullandım patlamalarda ve düşük frekanslarda distorsiyona uğruyor diye sattım onlar olmasa manyak kulaklıktı.
Hatta bak sende test et çok Ufak bir cızırtı duyacak mısın bak arkadaş yok diyordu zorla duydurdum ama beni çok fazla rahatsız ediyor o ses.
Şarkının başında 18, 23hz'lik bir ritim var orda duyman lazım.
Kullandığım en rahat kulaklık. Gözlük kullanıyorum diğer kulaklıklar ile gözlük takmak çok zor ama bunda hiç baskı vs yapmıyor, terlemedir, kulak ağrısıdır hiç bir şey yapmadı. Saçın düzleşmesi böyle kulaklıkların çoğunda oluyor zaten.rahatmı kulaklık
benimkini takınca saçım düzleşiyo da
Senin kulaklığın da kötü değil ve fiyatını boşver, memnunsan sıkıntı yoktur.Sony MDR XP 50 AP
O kulaklığın kulak uçlarını daha iyi bir kulaklığınki ile değiştir, ses çok daha iyi bir hal alıyor.A70'in kutu içindeki
Elimde başka kulakiçi bir kulaklık yok. Ses kalitesi şuanlık yeterli ama internetten önerebilirseniz ileride değiştirebilirim.O kulaklığın kulak uçlarını daha iyi bir kulaklığınki ile değiştir, ses çok daha iyi bir hal alıyor.
Bende kulakık piyasasını bilmiyorum fakat babamda aynı telefon var ve o kulaklığın kulak uçlarını eski bir JBL kulaklığın uçları ile değiştirince ses çok değişti, ilk kutudan çıktığında o kulaklıktan nefret eden babam şimdi seve seve kullanıyor.Elimde başka kulakiçi bir kulaklık yok. Ses kalitesi şuanlık yeterli ama internetten önerebilirseniz ileride değiştirebilirim.
haklısın bir bakımdan teşekkürlerSenin kulaklığın da kötü değil ve fiyatını boşver, memnunsan sıkıntı yoktur.
oyun için rampage G528CBen başlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 89688
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefondan dolayı resmi internetten aldım kalite o yüzden kötü
kulaklık değilde mouse pad ı sevdim benHyperX ürünlerini çok severim. Ekli dosyayı görüntüle 91339Ekli dosyayı görüntüle 91340
İlk çıkan mı sonraki mi? Memnun musunuz?