stormstorm
Asistan
İnternet hızları da yerlerdeBir de windows 10'nun güncelleştirmeleri sormadan otomatik yüklemesi var? Galiba microsoft herkesin hızlı interneti var zannediyor.

İnternet hızları da yerlerdeBir de windows 10'nun güncelleştirmeleri sormadan otomatik yüklemesi var? Galiba microsoft herkesin hızlı interneti var zannediyor.
Kardeşim tersine windows 10 zaten önceki surumlerınden daha az bellek ve daha az disk alanı kullanıyor. Yani teknoloji marketlerine gir 800 liralık laptoplar bile Windows 10 kullanıyor.Peki benim bilgisayarımın (laptop) özellikleri şöyle. Bu bilgisayara Windows 10 kurulabilir mi ? Kasma donma vs yaşar mıyım ? Düşük hatta vasat gelebilir lakin okulum dolayısıyla yeni pc şu an toplamam mümkün değil. Anca 2-3 sene sonra.
Ram: 8 Gb.
İşlemci: 2.50 GHz
Ekran Kartı: Nvidia 2 Gb
Hdd: 250 Gb.
Aslında daha fazla bellek ve CPU kullanıyor. Windows 7'de 1.2 GB ve %30 kullanan sistem Windows 10'da 1.8 GB ve %42 kullanıyor.Kardeşim tersine windows 10 zaten önceki surumlerınden daha az bellek ve daha az disk alanı kullanıyor. Yani teknoloji marketlerine gir 800 liralık laptoplar bile Windows 10 kullanıyor.
Kasma donmadan yana içini rahat tut ve bence güncellemeleri kapat elle yükle zira online oyun oynarken özellikle gece yapar bu güncellemerı ne olduğunu anlamadan internet sağlayıcınla aranı bozma
Windows 10 kullanmanı öneririm sana çok güvenli çok efsane güncellemeleri var diyemem ama daha stabil bir işletim sistemi
Kulaktan dolma bilgilerle ilerlemeyelim lütfen kendi bilgisayarımdan atıyorum hemen SSAslında daha fazla bellek ve CPU kullanıyor. Windows 7'de 1.2 GB ve %30 kullanan sistem Windows 10'da 1.8 GB ve %42 kullanıyor.
Hocam sizi haksız çıkarmak gibi olmasın ama kontrol etmek için diğer bilgisayarımdan da ekran görüntüsü aldımAslında daha fazla bellek ve CPU kullanıyor. Windows 7'de 1.2 GB ve %30 kullanan sistem Windows 10'da 1.8 GB ve %42 kullanıyor.
Kulaktan dolma? Bunu söylemedim laf çıkarmayın. Gayet kendi bilgisayarımda denedim ve sonuç bu. Ben kimsenin yalancısı değilim.Kulaktan dolma bilgilerle ilerlemeyelim lütfen kendi bilgisayarımdan atıyorum hemen SS
Gerekli optimizasyonlar yapıldığında hiç bir zaman daha fazla bellek kullanmayacaktır
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam sizi haksız çıkarmak gibi olmasın ama kontrol etmek için diğer bilgisayarımdan da ekran görüntüsü aldım![]()
kulaktan dolma kesinlikle değil, senin attığın formattan çok format atıyorum ben kendi bilgisayarıma nerdeyse 2 haftada bir format +4 sene koca bir bilgisayar laboratuvarı kurup işlettim tek başıma. @Scalh o konuda haklı windows10 daha fazla sistem kaynağı tüketiyor ne yazıkki. gerekli optimizasyonları istediğin kadar yap sonuç değişmiyorKulaktan dolma bilgilerle ilerlemeyelim lütfen kendi bilgisayarımdan atıyorum hemen SS
Gerekli optimizasyonlar yapıldığında hiç bir zaman daha fazla bellek kullanmayacaktır
Hocam sizi haksız çıkarmak gibi olmasın ama kontrol etmek için diğer bilgisayarımdan da ekran görüntüsü aldım![]()
Peki formatcı abi ben kendi deneyimlerimi aktardımkulaktan dolma kesinlikle değil, senin attığın formattan çok format atıyorum ben kendi bilgisayarıma nerdeyse 2 haftada bir format +4 sene koca bir bilgisayar laboratuvarı kurup işlettim tek başıma. @Scalh o konuda haklı windows10 daha fazla sistem kaynağı tüketiyor ne yazıkki. gerekli optimizasyonları istediğin kadar yap sonuç değişmiyor
formatçı değilim öğrenciyim benPeki formatcı abi ben kendi deneyimlerimi aktardım
Her zaman daha güncel bir işletim sistemi kullanmak iyidir destek kalmayınca ne yapacaksınız acaba merak ediyorum yoq zamqi win 7 daha iyi desteği napıcaz zaten lisanslıda değil her güncellemede bilgisayarınız yavaşlıyor falan güncellemeyede gerek yok güldürmeyinWindows 10 SAÇMALIK.
WİN7 kesinlikle daha akıcı hele hele düşük sistemlerde 7 uçar 10 sürünür
Herkesle tartışırım cesareti olan cevap versin 4-5 sene win7 2-2.5 sene win 10 kullandım 7700hq işlemci ile bile bu programın bilgisayarınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz yerinde hafif gecikme takılma var
Yahu ne diyon sen ?Her zaman daha güncel bir işletim sistemi kullanmak iyidir destek kalmayınca ne yapacaksınız acaba merak ediyorum yoq zamqi win 7 daha iyi desteği napıcaz zaten lisanslıda değil her güncellemede bilgisayarınız yavaşlıyor falan güncellemeyede gerek yok güldürmeyinneye göre ölçtünüz neler çalışıyordu bunlar etken o zaman sayın küçükyumuşakcığımız yeni os çıkartmazdı
1.İlk başta üslubunuzu düzeltmenizi öneririmYahu ne diyon sen ?
Masaüstü bilgisayarimda win7 uçuyor win 10 kasıyor
Win 10 7700hq 16 GB ram olan laptoplar bile dediğim yerde takılıyor. Başlarım desteğine ne desteğinden bahsediyorsun ?
Aptal bir güncelleme gelmeyiversin
Düşük sistemler kesinlikle win7 kullanılmalı
Lisanlı Windows 10 Educition kullanıyorum. Enterprise ile aynı özelliklere sahip Pro'dan daha iyi1.İlk başta üslubunuzu düzeltmenizi öneririm
2.Lisansız kullanım la lisanslı kullanım arasında fark var
3.8320(5.0ghz) 16gb ssd raid 0 valla bende bir problem yok 6 yıllık makina
4.DELL XPS 15Z 4gb ram i7-2400(2.nesil bide) hayatımdan gayet memnunum en ufak bir takılma zorlanma yok işlemci fanı bile çalışıymıyor ki derleme yaparken
HAYIR ANLAMIYORUM BİDE TECHNOPATTAN GELMEKTEN BAHSEDİYORSUN NEDEN BU KADAR ÜSLÜPSUZCA YAZIYORSUN ?
Tanımların ve anektotların çok saçma daha ne diyebilirim ki ? .net 5 çıkınca görücem sizi win7 ye yüklenmicek ondan sonra win10'u crackli ararsınız...Onların güncel sistem kullanılmalı felsefesinim uygulanışı İOS sürümlerinde kendini belli ediyor Apple 7 Plus'u bile süründürüyor.
Kalkmış güncel sistem hayır efendim güncel sistem yalan sadece
Tanımların ve anektotların çok saçma daha ne diyebilirim ki ? .net 5 çıkınca görücem sizi win7 ye yüklenmicek ondan sonra win10'u crackli ararsınız...
apple 7 plusiphone he o haberin olsun ayrıca ios 11 stabil sürümü gelince hayat güzel olucak 5s te bile takılmadan kullanıyorum kaldıki ios tan bahsediyoruz
ayrıca artık ben senle konuşmayı bırakıyorum uefi WİN 10 dedin ya ssapodjaoıfj haykırıyorum şu an git sen efi win 10 yükle lütfen apfkpaof daha hızlıymış hatta xp yükle daha fazla performans veriyomuş.