Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende uzun soluklu bir bilgisayar kullanıcısı olarak AMD diyebilirim asus m2amx anakartımla 5 yıla yakın amd athlon x2 kullanıyorum şimdiye kadar en sıcak yaz günlerinde bile 24 saate yakın açık kalmasına rağmen herhangi bir sorun yaşatmadı bana sıcaklık olarak perfonmans olarak ama daha önceki bilgisayarımda intel vardı tam olarak modelini hatırlamasamda neler neler çektiğimi bir ben bilirim ekran kartı olarakta amd ye partner olarak nvidia 7300 gt 512mb ekran kartım vardı şimdi bir başka amd markası olan ati hd5750 1gb ddr5 kullanıyorum tek derdim ve sorunum anakartım anakartımı da yeni nesil işlemcileri ddr3 ramleri destekleyebilen başka bir anakartla deişirsem sanırım herhangi bir sorunum kalmaz
şimdi bu anket altında sormak gerekirse
Anakart:AsuS M2AMX
işlemci:amd athlon x2 64
ekrankartı:ati hd5750 1gb ddr5
hdd:samsung 1 tb
ram:2 gb ddr2 kingston
hangi yeni nesil anakartı önerirsiniz fiyat olarak perfonmans olarak hepimiz biliyoruzki bir işlemci ne kadar önemliyse üzerinde çalıştığı arazide önemlidir yani iskelet sağlamsa beyinde rahat eder hafızada gözlerde
Yıllardır Intel kullandıktan sonra 5 ay önce topladığım sistemde AMD kullanmaya karar verdim, birazda ekonomiyide göz önüne alarak. Aldığım işlemci AMD Athlon II x3 450'di ama nar misali eve geldim 3 tane BIOS'tan bir kaç ayar çekirdek açarak 4 tane çekirdek oldu. İşlemci şuan AMD Phenom II x4 B50 3.20 ghz olarak gözüküyor. Zerre ısı yok, performansı çook iyi...