carizma2005
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Intel Core i7 3770 3,4 Ghz
benimde intelle iyi anılarım olmadı amd hoşuma gitti o yüzden böyle diyorumDostum yanlış düşünüyosun AMD işlemci kullanan birçok arkadaşım var hiç memnun değil alayı ısınma sorunuyla karşılaşıyor intel kadar verimli olmadığını söylüyorlar ama bana göre intel daha iyi hocam seri en azından.
Doğrudur hocam kişiden kişiye değişebilir hayırlısı olsun ne diyelimbenimde intelle iyi anılarım olmadı amd hoşuma gitti o yüzden böyle diyorum![]()
Herkes ne güzel son sistemBen ise halen emektar işlemcim İntel Dual Core E2140 1.6 Ghz ile çile çekiyorum
Koskoca kasanın içinde bi cep telefonu işlemcisi kadar güce anca sahip işlemci var. 7 yıl önce almıştım. En kısa zamanda yeniliycem.
intel=pişmanlık... tek gerçek bu... Apple bile bulaştığı güne lanet ediyordur...
arkadaşım önemli olan işlevdir. eğer işinizi görüyorsa hiç önemi yok. ama görmüyorsa 7 yıl değil 7 aylık ta olsa yapacak bişey yok. ben okuldaki labda visual studio sql server adobe master collection ile ders işliyorum ama bilgisayar lab larının ikisi en az 4-5 yıllık makinalar. bir laba ram takviyesi yapıp 2 gb yaptık idare etmeye çalışıyoruz hala.
intel derken