Hangi İşlemciyi Kullanıyoruz ( Anket )

Hangi İŞLEMCİYİ kullanıyoruz (anket)

• AMD

Kullanılan: 152 31.7%
  • INTEL

Kullanılan: 327 68.3%

• Kullanılan toplam oy
    479
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dostum yanlış düşünüyosun AMD işlemci kullanan birçok arkadaşım var hiç memnun değil alayı ısınma sorunuyla karşılaşıyor intel kadar verimli olmadığını söylüyorlar ama bana göre intel daha iyi hocam seri en azından.
benimde intelle iyi anılarım olmadı amd hoşuma gitti o yüzden böyle diyorum :D

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdilik intel core i3.İleride daha iyisi inşallah.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
intel=pişmanlık... tek gerçek bu... Apple bile bulaştığı güne lanet ediyordur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkes ne güzel son sistem :) Ben ise halen emektar işlemcim İntel Dual Core E2140 1.6 Ghz ile çile çekiyorum :(
Koskoca kasanın içinde bi cep telefonu işlemcisi kadar güce anca sahip işlemci var. 7 yıl önce almıştım. En kısa zamanda yeniliycem.

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkes ne güzel son sistem :) Ben ise halen emektar işlemcim İntel Dual Core E2140 1.6 Ghz ile çile çekiyorum :(
Koskoca kasanın içinde bi cep telefonu işlemcisi kadar güce anca sahip işlemci var. 7 yıl önce almıştım. En kısa zamanda yeniliycem.

arkadaşım önemli olan işlevdir. eğer işinizi görüyorsa hiç önemi yok. ama görmüyorsa 7 yıl değil 7 aylık ta olsa yapacak bişey yok. ben okuldaki labda visual studio sql server adobe master collection ile ders işliyorum ama bilgisayar lab larının ikisi en az 4-5 yıllık makinalar. bir laba ram takviyesi yapıp 2 gb yaptık idare etmeye çalışıyoruz hala.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım önemli olan işlevdir. eğer işinizi görüyorsa hiç önemi yok. ama görmüyorsa 7 yıl değil 7 aylık ta olsa yapacak bişey yok. ben okuldaki labda visual studio sql server adobe master collection ile ders işliyorum ama bilgisayar lab larının ikisi en az 4-5 yıllık makinalar. bir laba ram takviyesi yapıp 2 gb yaptık idare etmeye çalışıyoruz hala.

Evet haklısın öyle tabi işimi görüyor ama yinede bazen moralim bozuluyor açıkcası. Oyun filan oynayasım gelince ancak solitaire filan oynabiliyorum çünkü sistem çok zayıf ve GeForce 8500GT ekran kartım vardı (5 yıllıktı) o da yandı 1 ay önce :) Dolayısıyla yeni ekran kartıda almadım, komple yenilerim diye :)
Evet açıkcası bazı eski sistemler pentium 4 ler bile daha stabil ve hızlı çalışıyor.
Benim sistemde daha önce vista yüklüydü ki tam bir çileydi, windows 7 ye geçince ben nasıl yıllarca vista kullanmışım, diye düşündüm.
Eskiden pc'im ilk açılışta çok fazla kasıyordu ve yarım saatte kendine gelmiyordu. Ram takviyesi yaparak ve formatlayıp win. 7 yükleyerek sorunları çözdüm. Biraz daha rahatım :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şuan işyerimdeyim maaaaalesef celeron intel hüüüü :(

avlankı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2009 dan beri intel t9600 kullanıyorum bi 2 sene daha gidergibi duruyor canavar tavsiye ederim yeni modeli çıksa gene alırım

Ersnklc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd tabiki ama laptoplarda i5-3210m intel işlemciyi tavsiye ederm çokta severim =)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Amd tabiki ama laptoplarda i5-3210m intel işlemciyi tavsiye ederm çokta severim =)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Desktop için f/p olarak amd yi savunurum ve kullanıyorum fakat notebookta Intel.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
İntel core i7 ancak 95 derece ısınıyor oyun açtığım zaman :/

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
termal macun'u yenile modeli tam yaz bilmiyorsan cpu-z ile bak www.cpuid.com dan indir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

termal macun'u yenile modeli tam yaz bilmiyorsan cpu-z ile bak www.cpuid.com dan indir.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkez kendi kullandığı işlemciyi destekliyor, ben 2 işlemciyide yıllarca kullandım aralarında fazla fark yok ancak oyunlar AMD daha iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Amdci oyuncu arkadaşların grafik kartına ayıracak bütçelerinin intelcilerden fazla olduğu kesin. bu devirde grafik kartı işlemciden daha önemseniyor. Oyunların birkaçı 3.çekirdeği kullanabiliyor. Bence piyasadaki en uygun oyun çipi amd phenom2 965 black editiondur. Voltajıyla oynamadan rahatça 4ghzde stabil çalışır. Fiyatı da ucuz anakartı da.

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ama 8350 aldım şimdilik memnunum ilk defa amd ye geçiş yaptım.

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar benım işlemcim intel i7 2600 birde bişey merak ettim bu işlemci overclok olmaz dediler 3.9 geçmez yani az önce 4.3 bile gördum sizce normalmidir ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
anlaşılan sdn ahalisi intel kullanıyor en garibi de the-grudge t2330 kullanıpta intel'e tu kaka der ama iş ablasına notebook almak olunca b960m olan notebook'u aldırtmaya kalkar tabi o alınmadı i3-3110m olan grundig aldık tepkisi olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...