fiprovet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
performans ve oyunda amd daha iyidir
Arkadasım Ben dıger kısılerın yaptıkları yorumları okurken uye degıldım oyle gezınıyodum.Fakat herkezın amd deyıp ıntel i kotulemesı benı asırı derecede sasırttı. 600 Tl Butcen Varsa kı i7 930 dedıgıne gore en az 450 500 felan var 100 daha koy gıt bı 2600 k al bak tamda watan computer % 25 ındırımde.Amd nın her modelıyle yarıssıcak bı ıslemcı.2600 un Hızlandırılmısı.
Benım Tabırımce AMD Yazar İNTEL Uygular performans verır o anını yasarsın 'loadıng' yazısını gormezsın zaten bıde turbo boost la calıstırdınmı o ıslemcı ıle ohooo. Diğerlerının soyledıklerını kesınlıkle unut.Intel den Sasma oyun oynucam film ızlemekten gozlerım kan canagı olucak internette sorf yapmaktan parmaklarım kopucak en agır fotoshop veya 3d cızım programlarını kullanıcam dıyosan Intel al Yok Ben AMD alıp Marıo Oynarım 360 p Kel Oğlanı ızlerım Dersen Sana Bısey damam hayırlı olsun
Not : 2 Sının arasında Yinede İ7 930 u secerdım. Cunku İntel (PERFORMANS) Demektir.
onbeskarakterli arkadasim,
Senin yazmis oldugun AMD sisteme ATI, Intel sisteme nVIDIA kartidir falan bir sehir efsanesi gibi oldu artik. Uyumlu parcalari birlestirdigin surece sistemin tikir tikir isler.
Ben Intel'i tercih ederdim. Ama ekran kartı sorsanız kesinlikle AMD.